Huwelijksaanzoek video

Huwelijksaanzoek video

De ontmoeting

Vijf jaar geleden leerde ik Peter kennen tijdens het uitgaan in Amersfoort. We zagen elkaar en wisten het eigenlijk al gelijk, wij zijn voor elkaar bestemd! Peter stelde mij al direct aan zijn vrienden voor als: ‘kijk jongens, dit is mijn vriendin!’. Na die avond ging het allemaal heel snel. We kregen een mooi leven samen en genieten van elk moment! Vijf jaar later hebben wij een huis gekocht, waar wij nu heerlijk van genieten!.

Het huwelijksaanzoek video

Wij willen al tijdje trouwen en ik vroeg dan ook regelmatig, ‘wanneer gaan wij nou trouwen?’ Peter zei dan, schat we hebben net een huis gekocht we gaan eerst maar weer even sparen! Ja logisch dacht ik dan. Tot dat er een grote verrassing op mij te wachten stond op 1-10-2016. Op zaterdag 1 oktober 2016 ga ik gezellig een dagje winkelen in Amsterdam met mijn moeder en mijn zus. Niet wetende dat zij allebei al in het complot zaten van het aanzoek! We gingen nog gezellig uiteten, maar mijn zus deed al wat ongeduldig en zei dat ze moe was en naar huis toe wilde. We gingen na het eten naar mijn huis, want daar zouden Peter en mijn vader voetbal aan het kijken zijn. Toen ik binnen kwam stond mijn vader met de tweelingbroer van Peter gelijk in de gang. Er was een surpriseparty voor mij, zeiden ze. Ik had nog niks door en werd op de bank gezet. Er speelde een filmpje af met leuke foto’s van de afgelopen vijf jaar en het moment dat Peter mijn vader om de hand vroeg. Nadat het filmpje afgelopen was werd ik naar de tuin gebracht. In de tuin stonden mijn vrienden en familie met sterretjes. Peter ging op zijn knieën en vroeg mij: ‘wil je met me trouwen?’ Snotterend gaf ik het antwoord ‘JA!’ Op 26-08-2017 zal onze grote dag gaan worden dat wij elkaar het jawoord mogen geven!

 

 

De video

Credits

Fotograaf: Suzanne van Laar

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!