Huwelijksaanzoek verrassing thuis

Huwelijksaanzoek verrassing thuis

De ontmoeting

We hebben elkaar ontmoet toen mijn zus een relatie kreeg met een vriend van Danny. Danny kwam bij mij thuis als die vriend er ook was. De vonk sprong nog niet gelijk over. Beiden hebben we eerst nog een relatie gehad met iemand anders. Mijn zus ging samen met haar vriend en Danny een weekendje weg. Dat deden de jongens samen altijd, maar omdat mijn zus een relatie had met een van de twee mocht ze ook mee. Mijn zus vroeg toen of ik ook geen zin had om mee te gaan, omdat ze anders samen met 2 mannen op pad moest. Ik kon wel van vrijdag op zaterdag, maar kreeg helaas geen vrij van mijn werk bij de post. Ik vond het erg jammer dat ik weer weg moest.  Er was namelijk een klik ontstaan. Zelfs mijn moeder merkte het, toen ze mij kwam ophalen zaterdagochtend. Ik was op tijd klaar met de post en mijn ma zei ‘zal ik je anders terugbrengen?’ en zo ben ik teruggegaan. Danny was zo blij mij weer te zien! Hij vertelde achteraf dat hij het stiekem gehoopt had! De maandag erna hebben we officieel een relatie gekregen.

Huwelijksaanzoek verrassing thuis foto 1

Huwelijksaanzoek verrassing thuis

Ik zou na mijn werk even omkleden en dan naar mijn vriend toe gaan. Mijn vriend vroeg of ik een jurkje aan wilde doen. Nietsvermoedend zei ik dat ik toch al wilde omkleden. Alles zat tegen. Ik was later weg bij mijn werk dan gepland, het spoor ging dicht en de brug open. En ik had al dikke stress. Ik liep snel het pad op naar mijn huis, toen ik ineens veel licht zag. Eenmaal dichterbij zag ik dat het pijlen waren die wezen dat ik door de poort moest.

Huwelijksaanzoek verrassing thuis foto 2

Ik heb de pijlen netjes gevolgd en kwam bij een mooi rood hart van kaarsjes terecht. In mijn serre stond de tekst geschreven: ‘wil je met me trouwen?’. Arme vriend van mij had alle kaarsjes een voor een met de lucifer aan moeten steken. Ik had binnen wel een aansteker, maar had mijn rolluiken die ochtend naar beneden gedaan. Op zijn knietjes had hij dus veel voor mij over.

Huwelijksaanzoek verrassing thuis foto 4-danny-foto9

Huwelijksaanzoek verrassing thuis foto 3

 

En nu de verlovingsring…

Een verlovingsring met goud en witgoud met een ovaal in het midden met 3 stenen van het merk Alliance.

verlovingsring agnes-danny

 

Credits

Juwelier: Juwelier Poot, Yerseke (Zeeland)

 

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!