Huwelijksaanzoek thuis (huiskamer vol met ballonnen)

Huwelijksaanzoek thuis (huiskamer vol met ballonnen)

Huwelijksaanzoek thuis (huiskamer vol met ballonnen)

De avond voor mijn 25ste verjaardag werd ik door mijn ouders ontvoerd om Een avondje Te winkelen en Een hapje te Gaan eten. Het was een erg gezellige avond. Na het etentje vroeg mijn moeder of ik nog een wijntje kwam drinken. Daar was ook mijn beste vriendin.
Ik had de hele avond al nauwelijks wat gehoord van Steffie, dus dacht dat ze een verrassing voor mijn verjaardag aan het organiseren was. Toen ik uiteindelijk om 23:45 richting ons huis reed, zag ik dat alles prachtig was versierd in mijn lievelingskleur roze.

foto3-blog3

Prachtige slingers, ballonnen, alles! Zo mooi!! Ik voelde me direct erg jarig! Toen ik de galerij op liep(woon in een appartement), brandden daar de mooiste fakkels. Eenmaal aangekomen bij de voordeur, was daar een boodschap achter gelaten. ‘Lieve Ilona, niet schrikken, kom maar binnen’ stond daar. Eenmaal de deur geopend, zag ik OVERAL roze ballonnen!!!! Het hele huis vol!!!!!!

foto5-blog3

Ik liep door naar binnen en verwachtte dat ieder moment mijn familie en vrienden tevoorschijn zouden komen. Tussen de ballonnen stond een grote roze doos. Eenmaal de deur gesloten, begon Steffie met zingen, wat ze erg mooi kan. En wel ons nummer! Beauty & De Brains van Nielson. Ze kwam uit de doos en liep op me af. Ik had nog steeds geen idee!! Was helemaal verstijft en emotioneel. Daar ging ze op een knie en vroeg mij ten huwelijk💖 en natuurlijk zei ik JA! We proostten met champagne, en Steffie nam me mee naar de voordeur. Toen we die open deden, stonden daar onze beste vrienden en ouders!!! Met een prachtige taart, nog meer slingers en nog meer champagne! Met z’n allen hebben we geproost en taart gegeten. Het was prachtig!!! Dit had ik nooit verwacht! Een huwelijksaanzoek thuis met een woonkamer vol met ballonnen!

foto1-blog3

En nu de verlovingsring…

Hij is van Swarovski, de ring die ik al zo lang wilde!!! Ze is de verlovingsring samen met mijn moeder gaan halen

foto2-blog3

foto4-blog3

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!