Huwelijksaanzoek thuis doen

Huwelijksaanzoek thuis doen

De ontmoeting

Jochem en ik hebben elkaar ontmoet op de werkvloer. Hij kwam solliciteren en ik moest hem samen met de manager aannemen. Vanaf het moment dat ik hem zag was ik verliefd en wist ik: dit is hem! Voor hem was het net even anders. Ik was leidinggevende, en ik was nogal een streng iemand op de werkvloer. Hij zou uiteindelijk mijn functie overnemen. En in de tijd dat ik hem alles goed probeerde uit te leggen, kreeg hij ook gevoelens voor mij. We begonnen met chatten via Facebook en vervolgens voerden we telefoongesprekken van minstens drie uur. Na een tijdje hadden wij onze eerste date. Na een stroeve start, helemaal gekozen voor Jochem en uiteindelijk een andere baan gezocht. Na drie maanden trok Jochem bij mij in. En ongeveer een jaar later kochten we onze eerste huis samen. We spraken wel eens over trouwen en Jochem zei altijd tegen mij; als ik je ten huwelijk vraag en je doet raar, dan trek ik mijn aanzoek in! We hadden ons huis gekocht en ik dacht niet meer over trouwen, want het klussen van het huis was even belangrijker!!

huwelijksaanzoek - nicole en jochem - foto 3

Huwelijksaanzoek thuis doen

Ik moest een ochtend werken en Jochem was thuis aan het klussen. Toen ik thuis kwam deed hij de deur open met zijn nette kleding aan en ik vroeg gelijk ach jee, wat is er gebeurd????? En toen ging hij op 1 knie en hield hij een ring voor. Ik heb heel droog ja gezegd, omdat ik bang was dat als ik ging huilen dat hij de aanzoek zou terug nemen.. Natuurlijk was ik wel super blij!! In de tuin stonden mijn ouders en zijn ouders te wachten. Ik had echter geen idee dat zij op de hoogte waren. Dus ik zei niets en wilde zo droog mogelijk reageren. Waarop zijn moeder vroeg: Ze heeft toch wel ja gezegd? Op dat moment was het natuurlijk vreugde en champagne! Achteraf lachen we erom en zijn we super blij en kunnen wij niet wachten om te trouwen. Gelukkig zijn er geen foto’s van dit gĂȘnante moment ( van mijn kant uiteraard ) genomen, maar heb ik andere foto’s mee gestuurd om te laten zien dat ik heel blij ben met een geweldige man in mijn leven. Ik voel mij compleet. Thuis komen is nu echt thuis komen en ik heb mijn rust gevonden. Ik kan niet omschrijven hoe gelukkig ik ben!

huwelijksaanzoek - nicole en jochem - foto 2

Credits

Juwelier: Ris Juwelier, Ijmijden

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!