Huwelijksaanzoek thuis doen

Huwelijksaanzoek thuis doen

De ontmoeting

Wij hebben elkaar in 2011 ontmoet. Na een paar keer met elkaar gesproken te hebben zijn we gaan daten. De eerste date was in Leiden. We zijn naar de bioscoop geweest en aan het einde wisten we het allebei zeker, wij vonden elkaar leuk! Zo is onze relatie begonnen. Nu bijna 6 jaar later gaan we trouwen ♡♡

 

Het huwelijksaanzoek thuis doen

Na een avondje werken kwam ik thuis. Overal waren kaarsjes en rozenblaadjes. Toen ik de door de gang en de eetkamer liep zat hij daar op zijn knieën in de woonkamer met een klein doosje. Ik dacht dat het een grapje was en ging mijn jas ophangen. Toen ik terugkwam zat hij nog steeds op zijn knieën en vroeg hij mij ten huwelijk. Natuurlijk zei ik ja!

huwelijksaanzoek Melissa-Jordy-foto1

 

En nu de ring…

verlovingsring melissa en jordy

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!