Huwelijksaanzoek thuis doen

Huwelijksaanzoek thuis doen

De ontmoeting

We hebben elkaar in 2008 ontmoet, toen ik in hetzelfde dorp kwam te wonen. Er was wel al een vonkje, maar we kregen beiden eerst een andere relatie. In de zomer 2012 kwam ik weer tijdelijk in hetzelfde dorp wonen en sprong de vonk over tijdens onze sushi-maak-date.

Huwelijksaanzoek thuis doen

Op de eerste mooie lente dag van 2017 heeft hij mij ten huwelijk gevraagd, vlak voordat we naar familie zouden gaan om onze nieuwe auto te laten zien. Die zag ik dus niet aan komen. Helaas is zijn origineel plannetje helemaal mislukt. Hij had de ring namelijk in een macaron gestopt en wilde mij een macaron geven. Ik had alleen op dat moment totaal geen zin in een macaron! Dit ging dus niet volgens plan. Toen ik later van bovenkwam heeft hij mij alsnog gevraagd. (Ondertussen de ring afgespoeld en weer teruggestopt in het doosje:))

Huwelijksaanzoek thuis doen foto 1

En nu de verlovingsring…

Witgoud met een briljant geslepen diamant verlovingsring

verlovingsring anna-en-meinard

verlovingsring anna-en-meinard 2

Credits

Juwelier: Juwelier Remark

 

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!