huwelijksaanzoek thuis - chantal en kevin

Huwelijksaanzoek thuis

De ontmoeting

Wij hebben elkaar ontmoet door een vriend van mij, in september 2007. De vonk sloeg gelijk over. Uiteindelijk was 23-09-2007 onze datum. Na 3 jaar en 3 maanden ging het helaas uit. Maar niet getreurd, na z’n 4 jaar kwamen we weer goed met elkaar in contact op de verjaardag van mijn schoonzus (vrouw van de baas van mijn vriend). Ik hoor jullie al denken… Mijn vriend werkt samen met mijn broer al z’n 8 jaar. Toen was onze datum ineens 16-11-2014. Nu wonen we samen en zijn we verloofd.

Huwelijksaanzoek thuis

Ik heb mijn vriend thuis ten huwelijk gevraagd. Ik heb dat niet alleen gedaan maar met mijn nichtje (in een eigen gemaakt shirt) aan mijn zijde. En hij heeft ja gezegd. Een mooie taart kon natuurlijk niet ontbreken. Het komt niet heel vaak voor dat de vrouw de man ten huwelijk vraagt. Ik heb mijn zus van tevoren ingelicht en mijn nichtjes hun gang laten gaan met de shirts. Mijn zus heeft de taart gemaakt.

En nu de ring…

Zilveren ring met een streep in het midden. Bij mij zit daar nog een diamantje in. Ik heb een paar dagen van te voren mijn vriend via een om weg zijn ring om laten doen om te kijken of de ring goed was qua maat. Toen ben ik met zijn ring naar de winkel gegaan. Zo had ik natuurlijk de goede maat, die dag heb ik de ringen gelijk gekocht.

verlovingsring chantal en kevin

Credits

Juwelier: Lucardi Juwelier

 

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!