Huwelijksaanzoek op wintersport

Huwelijksaanzoek op wintersport

De ontmoeting

Ik had een bijbaantje bij de cafetaria. Emile was het neefje van de baas en bazin. Zij hadden zelf geen kinderen en wilden hem graag meenemen naar Disneyland Parijs. Zijn zus kon vanwege haar studie niet mee, dus ze vroegen of ik mee wilde, aangezien Ik helemaal gek ben van Disney. In de auto naar Parijs leerden we elkaar kennen, maar in eerste instantie was het gewoon een vriendschap die steeds hechter werd. Na 1,5 jaar sprong de vonk pas echt over tijdens een middag snowboarden, waarbij ik voornamelijk op mijn kont lag en hij mij probeerde te helpen.

Huwelijksaanzoek op wintersport

Na ruim 11 jaar samen werd het weleens tijd voor een aanzoek. Tijdens een romantische wintersport (waar hij mij had verrast met een huisje aan de piste met een privé sauna en jacuzzi) gingen we in de avond nog sleeën op de verlaten piste. Eigenlijk wilde hij mij overdag al ten huwelijk vragen op een speciale plek, waar we onze eerste wintersportvakantie samen hadden doorgebracht. Dit lag in een ander skigebied, maar door het slechte weer misten we de afslag. We moesten ons haasten om op tijd terug te zijn, omdat de lift zou gaan sluiten. Uiteindelijk besloten we om nog te gaan sleeën. Eenmaal daar wilde hij filmen hoe we samen naar beneden gingen met een GoPro camera. In plaats van naar beneden te sleeën zat hij ineens op 1 knie en vroeg mij ten huwelijk. Hij had zelfs champagne meegenomen. Met ze tweeën hebben we de champagne gedronken op de piste. We wilden in eerste instantie nog niks tegen onze familie vertellen tot we weer thuis waren. Maar Emile zei dat ik toch mijn ouders moest bellen, want we konden het toch niet geheimhouden. Vervolgens bleek dat hij een paar dagen voor de vakantie al bij hun was langs geweest om officieel mijn hand te vragen. Zij bleken thuis vol spanning al te wachten op het telefoontje na het huwelijksaanzoek op wintersport.

En nu de verlovingsring…

Prachtige ring met 3 stenen, 2 champagne kleurige en 1 zilverkleurige. Hij heeft hem samen met de Edelsmid ontworpen en laten maken.

Huwelijksaanzoek Marjolein en Emile foto2

Credits

Juwelier: Paul van den Hout

 

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!