Huwelijksaanzoek op vakantie in Turkije

Huwelijksaanzoek op vakantie in Turkije

De ontmoeting

We waren oorspronkelijk elkaars buren. Bij het begin zagen we niets in elkaar, omdat we in dezelfde polder woonden. Maar naarmate de tijd vorderden, begonnen we elkaar steeds leuker te vinden. De toenmalige relatie van Bas liep ten einde, en sindsdien is het alleen maar verder gaan bloeien tussen ons.

Het huwelijksaanzoek op vakantie in Turkije

We waren in Turkije op vakantie samen met mijn zusje en nicht. Op een van de vakantiedagen deed hij anders dan normaal. Hij was stil en zenuwachtig. Samen met mijn nicht gingen we naar de kapper, niet-wetende dat Bas samen met mijn zusje de ring ging halen. In de avond gingen we uiteten bij ons favoriete restaurant. Hij had het restaurant al ingelicht en zij stonden al te trappelen om in het complot te mogen zitten. Ik moest met mijn rug naar het restaurant zitten, zodat ik niet kon zien wat er allemaal gebeurde. Ineens werd het licht gedempt en hoorde ik de menigte ‘aaawh’ zeggen. In eerste instantie durfde ik niet naar achter te kijken. Maar op het moment dat ik mij opdraaide, zag ik een hart met lichtjes en allemaal rozenblaadjes met daarin het doosje met de ring…. Een huwelijksaanzoek op vakantie in Turkije.

Amber en Bas foto 2

 

En nu de verlovingsring…

Amber en Bas foto 3

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!