Huwelijksaanzoek op vakantie in Malaga

Huwelijksaanzoek op vakantie in Malaga

De ontmoeting

Dit is 1 van onze eerste foto’s samen, ik heb mijn vriend leren kennen op het werk. We zijn begonnen als collega’s. Altijd wel in voor een grapje, maar meer dan dat was het niet tot 2.5 jaar geleden. We gingen van gewoon collega’s over naar vrienden… van vrienden gingen we over naar een stelletje…een heel blij stelletje. Ik kan met waarheid zeggen dat ik nog nooit zo gelukkig ben geweest als met hem.

Het huwelijksaanzoek op vakantie in Malaga

Op de foto het prachtige strand waar ik ten huwelijk ben gevraagd. Alles tot in de details geregeld. Vooraf heeft Remco toestemming aan mijn vader gevraagd of hij met mij mocht trouwen. Op het vliegveld begon de stress voor hem al. Onze tickets zaten in de koffer. Hij wilde absoluut niet dat ik de tickets zou pakken. Achteraf bleek de reden te zijn dat daar ook de ring zat. Aangekomen in Malaga hebben we de stad verkend en zijn zusje bezocht, die daar voor haar studie zat.

huwelijksaanzoek janke en remco foto 1

In de avond zijn wij heerlijk uiteten geweest en zenuwachtig dat hij was gingen we na het eten naar het strand. Tijdens de strandwandeling vertelde hij hoe gelukkig hij was met mij en dat hij voor altijd samen met mij wil zijn. En dat hij zijn mooie leven met de mijne wilde delen. En daar kwamen de woorden…wil je met mij trouwen, jaaaaaaaa…natuurlijk wil ik met je trouwen! Wat een dag, wat een vakantie! Een huwelijksaanzoek op vakantie in Malaga! 😍

En nu de verlovingsring…

verlovingsring - janke en remco foto

 

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!