Huwelijksaanzoek op vakantie in Indonesië

Huwelijksaanzoek op vakantie in Indonesië

De ontmoeting

We hebben elkaar ruim 5 jaar geleden ontmoet op een Halloween techno feest. Op de avond hebben we een kort onschuldig praatje gemaakt met elkaar aan de bar. Hier weten we beiden eigenlijk bijna niks meer van…Via foto’s op Facebook van een gemeenschappelijke vriendin zijn we per ongeluk met elkaar in contact gekomen. We woonden op dat moment 90 km van elkaar vandaan. Ondanks een leeftijdsverschil van ruim 7 jaar, was er wel gelijk een onbeschrijflijke klik. We gingen daten en vanaf onze eerste date waren we ondanks de afstand, direct onafscheidelijk. Na 11 maanden heb ik Zwolle achter gelaten en ben ik bij hem ingetrokken in Almere. Nu 5 jaar later, heeft hij me ten huwelijk gevraagd tijdens onze rondreis door Indonesië en is er ook een wondertje gebeurd. Ik ben nu 14 weken zwanger en we verwachten onze liefdesbaby in juni 2018.

Huwelijksaanzoek Jenny en Joey foto1

Het huwelijksaanzoek op vakantie in Indonesië

Tijdens onze reis door Indonesië heeft Joey een romantisch diner geregeld. Ik wist dat we heel sjeik gingen dineren, maar de setting, de romantiek, het was enorm speciaal! In een traditioneel Indonesisch hutje was de tafel heel netjes gedekt. Het pad er naartoe was helemaal bezaaid met rozenblaadjes en aan de zijkanten stonden kaarsjes.

Huwelijksaanzoek Jenny en Joey foto3

Toen we aan ons nagerecht zaten, begon achter ons iemand met een viool te spelen en stond er een klein vrouwtje met een boeket in haar handen. Op dat moment schuift Joey zijn stoel naar achter en pakt een doosje uit het boeket. Hij gaat door zijn knieën en begint te stotteren en onzeker te kijken. Ok ik zie hem gaan zweten… ”Je denkt toch niet dat ik dit allemaal zomaar heb geregeld. Ik wil je vragen of je alsjeblieft met me wilt trouwen?.” Het team van het hotel (wat in het complot zat) had ook een fotograaf meegestuurd die de foto’s heeft gemaakt. Helaas ging het aanzoek zo snel, dat we geen foto hebben van het moment dat hij op zijn knieën zit en ik naar zuurstof aan het happen ben. Wel hebben we een foto van dé kus! Een huwelijksaanzoek op vakantie in Indonesië.

Huwelijksaanzoek Jenny en Joey foto5

Na het etentje liepen we richting onze hotelkamer waarop Joey zegt; “Ja schat en nu moeten we gauw onze spullen gaan pakken, want ik heb een suite voor ons geregeld”. Ik had het niet meer. Wat voelde ik me geliefd en speciaal! Aangekomen In onze suite had het personeel al snel een foto van net na onze verloving uitgeprint, in een fotolijstje gedaan en op ons bed gezet. Het bad was vol rozenblaadjes met een persoonlijk kaartje. Super attent! Ik kan me geen mooier huwelijksaanzoek wensen, dan het aanzoek dat ik tijdens onze fantastische vakantie heb gehad. Oh ja, een kleine bijkomstigheid. Joey was zo enthousiast over het aanzoek, dat beide families op de hoogte waren, voordat we op vakantie gingen. Het schijnt dat onze familieleden elke dag op Facebook keken om te kijken of het aanzoek al had plaatsgevonden en hoe hij het had aangepakt.

Huwelijksaanzoek Jenny en Joey foto4

En nu de verlovingsring…

Huwelijksaanzoek Jenny en Joey foto6

Credits


Juwelier: Siebel Juweliers

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!