Huwelijksaanzoek tijdens Oudejaarsdag

Huwelijksaanzoek op Oudejaarsdag

De ontmoeting

Het was carnaval in 2013. Menno en ik waren allebei met vrienden carnaval aan het vieren. Een aantal van Menno’s vrienden kende ik wel, dus zo af en toe ging ik bij die groep een biertje drinken Op een van de laatste dagen leerde ik Menno kennen. We praatten en dronken wat, gewoon voor de gezelligheid. Helaas viel ik die avond van iemand zijn nek af en kwam ik ongelukkig op mijn knieën terecht.
De carnaval was voor mij dus helaas afgelopen… Menno stuurde me de volgende dag een berichtje met de vraag of het goed met me ging. Na veel en lang chatten besloten we af te spreken. Het was geen gewone date en hebben eigenlijk gewoon heel gezellig gepraat in de auto. De vonk sloeg over, waarna we een week later op echte date zijn geweest. Inmiddels zijn we vier jaar verder.

Huwelijksaanzoek Oudejaarsdag foto 1

Huwelijksaanzoek op Oudejaarsdag

Het was oudejaarsdag en net als elk jaar, vierden we dit bij vrienden thuis. Dit jaar was het thema superhelden en gingen wij als superman en superwoman verkleed. Die middag hadden we nog als echte ‘supermensen’ staan kibbelen over de satésaus die wij mee zouden nemen, maar wat niet helemaal lekker ging. Eenmaal aangekomen bij onze vrienden hadden we het erg gezellig met elkaar. Er was muziek, eten, drinken en vooral veel gezelligheid. Plots werd ik op een stoel midden in de kamer geplant en werd het nummer ‘Single Ladies’ gedraaid. Dit is echt een nummer voor Menno, die erg los in de heupen is en kan zo alle pasjes van Beyonce meedoen.

Maar ik zat daar dus en dacht, wat overkomt mij nu weer? Ik was wel wat gewend, aangezien Menno als hij een lekker drankje opheeft wel meer gekke dingen kan doen (lees: stripteases etc.), maar deze had ik zelf even niet aan zien komen. Onder luid gejoel en gegil kwam Menno samen met vijf vrienden de trap af lopen in badpak. Iedereen werd uiteraard helemaal gek. Ze hadden al twee weken lang avond na avond staan zweten op dit dansje, maar het was ze gelukt. Daar stonden de stoere jongens in badpak te dansen op Single Ladies.

Huwelijksaanzoek Oudejaarsdag foto 2

Ik had nog geen idee wat er zou komen. Tot de vijf jongens aan het eind van het nummer als punt voor mijn neus gingen staan en Menno er tussendoor kwam op zijn knieën met een ring in zijn hand. Mijn lach veranderde opeens in tranen. Van verbazing en geluk uiteraard. Op de vraag of ik met hem wilde trouwen, zei ik natuurlijk direct ja. Zo gingen wij verlooft het nieuwe jaar in. Een huwelijksaanzoek op Oudejaarsdag!

Huwelijksaanzoek Oudejaarsdag foto 4

Huwelijksaanzoek op Oudejaarsdag foto 5

 

En nu de ring…

Het is een mooie zilveren ring met een échte diamant in het midden. Ik ben echt iemand van de zilveren sieraden, en niet van het goud. Menno is samen met zijn moeder naar de juwelier geweest om een mooie verlovingsring uit te zoeken. En dat is goed gelukt! ik heb hem eigenlijk altijd om.

verlovingsring rachel en menno

Credits

Juwelier: Juwelier Reijersen van Buuren

 

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!