Huwelijksaanzoek anqelique en luc

Huwelijksaanzoek op Le Mont Ventoux

De ontmoeting

Via Relatieplanet.nl hebben wij elkaar voor het eerst leren kennen. We hadden een date gepland bij het strand op Kijkduin om samen met onze hondjes te gaan wandelen. De vonk sprong al direct over. Ook de vonk tussen onze honden was volgens mij gelijk overgesprongen. Het was gelijk al zo gezellig en geen ongemakkelijke stiltes. Het was gewoon heel leuk! Nog geen week later zijn we samen met de hondjes naar Clingendael gegaan en hebben we daar lekker gewandeld, Bijna ging die date niet door, omdat ik een auto-ongeluk kreeg. Gelukkig niks ernstigs, maar hij kwam wel gelijk naar me toe om te kijken of alles goed met me was. Dat was zo lief! Daarna zijn we samen naar Clingendael gereden.

Het huwelijksaanzoek op Le Mont Ventoux

Het huwelijksaanzoek was in Frankrijk op Le Mont Ventoux. Bij de zonsondergang gaf hij me een klein kruiswoordpuzzel met de vraag of ik die a.u.b. voor hem wilde oplossen. Dat deed ik. En aan het einde van de puzzel kwam de oplossing met “wil je met mij trouwen?”. Natuurlijk ging hij ook daarbij op zijn knieën om het te vragen en ik zei uiteraard, ja! Het was ook z’n mooie plek op de top van de berg. (1219 meter). Ik had nog nooit z’n mooi uitzicht gezien en dan ben ik ook nog eens ten huwelijk gevraagd. Ik heb er maar 1 woord voor en dat is ‘wauw’!

Huwelijksaanzoek op Le Mont Ventoux

En nu de ring…

Goud met een mooie blauwe diamant in het midden en 2 kleine heldere diamantjes ernaast.

 

Credits

Juwelier: Siebel Juweliers

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!