Huwelijksaanzoek op het strand van Zandvoort

Huwelijksaanzoek op het strand van Zandvoort

De ontmoeting

Wij hebben elkaar, totaal onverwacht, via het internet ontmoet. Al tijdens onze digitale gesprekken bleek dat we een enorme klik met elkaar hadden en akelig veel overeenkomsten. Elkaar in het echt ontmoeten, dat was alleen nogal wat. Uiteindelijk hebben we dan toch maar afgesproken bij restaurant La Cubanita in Amersfoort, op 13 mei 2014. Daar sloeg de vonk pas echt over en zijn we eigenlijk nooit meer langer dan 24 uur uit elkaar geweest. Na acht maanden zijn we gaan samenwonen.

Huwelijksaanzoek op het strand van Zandvoort

Op 13 juli 2014 had ik aan mijn lieve vriend Roy een fotoshoot gegeven, waarin ik vooral de aandacht op hem en zijn kinderen wilde laten leggen. Zoveel foto’s had hij namelijk niet van hen samen. Vandaar dat hij me een jaar later een fotoshoot op het strand van Zandvoort cadeau gaf, van ons samen. Na ruim een uur in de kou te hebben gestaan (blote benen in de ochtend in het voorjaar is toch niet zo’n heel goed idee), zei de fotograaf eindelijk dat we klaar waren. Ik zat al met mijn gedachten bij een warme kop thee, maar Roy wilde graag toch nog een extra foto bij de duin. Ik begreep niet zo goed waarom hij dit per se wilde, maar ik heb ingestemd. Zolang hij maar beloofde dat dit de allerlaatste was, want ik bibberde bijna uit mijn jurkje. Opeens zei Roy, terwijl hij achter ons wees: kijk daar eens. Bleek plots mijn en zijn hele familie daar te staan! Onze neefjes en nichtjes en de kids van Roy hadden borden vast met de tekst: wil je met mij trouwen? Voordat ik wist wat er gebeurde, ging Roy op zijn knieën. Heel bijzonder dat ik dit moment met mijn familie kon delen, aangezien ze helaas 100 kilometer bij me vandaan wonen en we ze niet zo vaak zien.

Huwelijksaanzoek op het strand van Zandvoort 1

Huwelijksaanzoek op het strand van Zandvoort 2

En nu de ring…

Drie kleuren goud: Geelwit en rosé met ook kleine steentjes erin. Geen doorsnee verlovingsring, maar dat past wel bij ons. Wij zijn ook niet zo doorsnee.

Credits

Juwelier: Edenly juwelen

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!