Huwelijksaanzoek op het strand van Scheveningen

Huwelijksaanzoek op het strand van Scheveningen

De ontmoeting

De eerste keer dat we elkaar zagen was Bij Access jongerenwerk. Ik werkte daar als stagiaire en Thimo wilde daar graag vrijwilligerswerk komen doen. Elke woensdag middag zaten wij samen in het pand. Soms kwamen er jongeren, maar soms ook niet. Dus konden we al die tijd samen doorkletsen. Echt een liefde was het toen nog niet. Pas later ontmoette wij elkaar opnieuw en toen sloeg de vonk wel over. Onze eerste officiƫle date was naar Scheveningen. Nu zijn we ruim 5 jaar verder en nog steeds even blij dat we elkaar hebben ontmoet.

Huwelijksaanzoek op het strand van Scheveningen foto 2

Huwelijksaanzoek op het strand van Scheveningen

Toen we vier jaar samen waren, nam Thimo mij mee op date naar Scheveningen. Ik was hier niet verbaasd over, aangezien we ieder jaar vieren dat we samen zijn. Het was mooi weer, dus gingen we eerst wandelen op het strand. Op een gegeven moment draaide Thimo zich om naar me en ging op zijn knie zitten. Ik trok hem gauw omhoog. Het zand was hartstikke nat, straks zou hij vies worden! Bovendien hoefde ik niet lang na te denken over mijn antwoord, het was uiteraard ja! Daarna zijn we samen lekker luxe gaan eten om te vieren dat we een stapje verder hebben genomen.

Huwelijksaanzoek op het strand van Scheveningen foto 3

En nu de ring…

Mijn ring was zilver met verschillende steentjes, een simpele ring. ik wilde dat ook en dat past ook bij ons. recht door zee, simpel en duidelijk.

verlovingsring danieke en thimo

 

Credits

Juwelier: Lucardi Juwelier

 

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!