Huwelijksaanzoek op het eiland Borkum, Duitsland

Huwelijksaanzoek op het eiland Borkum, Duitsland

De ontmoeting

Wij hebben elkaar ontmoet, toen ik jarig was en wat zat te geinen. Ik nodigde hem uit om langs te komen. Het huis was leeg (waarmee ik bedoelde dat de visite weg was), maar ja, mijn ouders zaten er nog. Dagen daarna veel elkaar gezien en gesproken. En eigenlijk het eerste moment vonden we elkaar leuk. šŸ™‚

Huwelijksaanzoek op het eiland Borkum, Duitsland

Juli 2016 hadden we afgesproken om naar mijn oom op het Duitse eiland Borkum te gaan. Ivo had direct aan mijn oom gevraagd of hij kon helpen met het huwelijksaanzoek. Op de boot naar Borkum liet hij de fles wijn bijna vallen, maar ik had niks door. Zondagavond wilde ik op tijd naar bed en hij bleef nog even kletsen met mijn oom, om de spullen voor de picknick over te geven en af te spreken van hoe en wat. Maandagochtend ging mijn oom “grasmaaien bij zijn schoonmoeder” en gingen wij wandelen, wat makkelijk kon op zo’n zonnige dag. Wij liepen door het park, waar ze aan het grasmaaien waren. Op een gegeven moment wilde hij terug. Ik werd een beetje geĆÆrriteerd, het scheelde vijf meter als we gewoon door zouden lopen. Maar goed, wij terug het gras door en daar lag een mooi kleedje met rozenblaadjes, een roos en een fles wijn met glazen. Ik draaide mij om. Hij had tranen over zijn wangen lopen, waardoor hij niet op zijn knieĆ«n kon, en vroeg hij mij ten huwelijk (uiteraard zei ik ja). Dus wij willen er op proosten, was mijn oom vergeten de opener neer te leggen. Plots vliegt deze de bosjes over. Zat mijn oom stiekem mee te kijkenā€¦ Daarna met zijn drieĆ«n erop geproost.

Huwelijksaanzoek op het eiland Borkum, Duitsland foto 1

En nu de ring…

Zilveren verlovingsring met een paar steentjes.

verlovingsring hanneke-ivo

Credits

Juwelier: Siebel Juweliers

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!