Huwelijksaanzoek op Gran Canaria

Huwelijksaanzoek op Gran Canaria

De ontmoeting

Negen jaar geleden hebben wij elkaar leren kennen op vakantie. Beiden nog met onze ouders op de camping in TsjechiĆ«. Na vele avonden bij het kampvuur, sprong er een vonkje over. Thuis in Nederland hebben we snel afgesproken. We woonden helaas wel 170 km van elkaar vandaan. Dat betekende veel heen en weer reizen en dat was niet altijd even makkelijk, maar liefde overwint alles. We hebben nu al bijna 8 jaar een relatie en wonen alweer 4 jaar gelukkig samen. Ik ben verhuisd vanuit provincie Groningen naar Enschede, waar mijn aanstaande man woont en werkt. Ik heb de afgelopen tijd een erg moeilijke periode gehad. Het was extra lastig, omdat mijn familie niet in de buurt wonen. Maar mijn vriend is de allerliefste en steunt mij in alles. šŸ’–

Het huwelijksaanzoek op Gran Canaria

Na een heftige periode van een spoedoperatie aan een buitenbaarmoederlijke zwangerschap gingen we dan eindelijk op vakantie. Even helemaal ontspannen en samen tot rust komen. De eerste dag hebben we lekker aan het zwembad gelegen en genoten van de zon. Het was een flinke opgave voor mijn vriend om ongezien de ring mee te krijgen naar Gran Canaria, zonder dat ik het zou ontdekken. Thuis stonden de koffers en handbagage al klaar en het was voor zoeken hoe hij de ring kon meenemen. Op het moment dat ik boven was, heeft hij de ring verstopt in het zakje van de oordopjes. En vervolgens in het zakje van de koptelefoon. Goede oplossing toch? Ja en dan vraagt je vriendin in het vliegtuig of ze de koptelefoon mag. Uhm ja, hoe ga je dat oplossen. Gelukkig heb ik niks in de gaten gehad en kreeg ik na wat gemopper de koptelefoon.

Daarna kwam het moment dat hij de ring nodig had voor het huwelijksaanzoek. Voor het eten omkleden. Dan had hij vast wel een moment dat hij de ring uit zijn bagage kon pakken. Maar dan is er nog die vriendin, die haar/make-up doet in de kamer waar de bagage wasā€¦.Toch heeft hij het moment kunnen vinden om de ring ongemerkt uit de bagage te pakken. Na het avondeten gingen we de omgeving verkennen. We liepen op de boulevard en mijn vriend wilde graag langs het strand wandelen, waar de zon bijna ten onder ging. En toen kwam het moment! Het moment dat hij op zijn knieĆ«n ging aan het strand, waar de zon nog net zijn laatste stralen liet zien. Dan hou je het als vrouw natuurlijk niet droog! Het meest perfecte moment en dat op vakantie waar onze liefde ook is ontstaan. Natuurlijk was mijn antwoord volmondig ja! Wat was ik verrast! Hij heeft het aan niemand vertelt. Na een zware periode, toch een van de mooiste momenten in je leven waar ik de hele vakantie over heb kunnen dromen, een huwelijksaanzoek op Gran Canaria.

huwelijksaanzoek - Marloes-Jeroen-foto2

En nu de ring…

Mijn ring ziet er perfect uit. Goud, zilver en een diamant. Een perfecte ring en hij paste precies. perfecte ring gekocht.

verlovingsring marloes en jeroen

Credits

Juwelier: Lucardi Juwelier

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!