Huwelijksaanzoek op een verjaardag

Huwelijksaanzoek op een verjaardag

De ontmoeting

We kennen elkaar al vanaf ons twaalfde en zestiende. Hij was het jongere broertje van een vriend. Hij was 12 en ik 16. Dus veel te jong. Ruim 13 jaar geleden kwamen we elkaar weer tegen op een feestje van vrienden. Hij had een vriendin en ik was net vrijgezel. Toen begon hij mij toch te sms’en en na maanden rommelen, gingen we op 26-9-2003 er serieus voor. Nu zijn we 2 kinderen rijker. Wat wil je dan nog meer? Dat we echt van elkaar zijn.

Huwelijksaanzoek op een verjaardag

Ik heb altijd gezegd dat ik na mijn veertigste niet meer wil trouwen. Nu zijn wij al 13 jaar bij elkaar en werd ik op 16 januari 2017 veertig. Ik had dan ook verwacht dat ik niet meer zou trouwen. Daar ging mijn meisjesdroom. En ik wilde ook erg graag mijn ouders een bruiloft gunnen. Maar op 14 januari ging ik shoppen met 2 vriendinnen en mijn lief had een surpriseparty voor mijn veertigste georganiseerd. Tent, DJ en alles in de tuin. Dus toen ik na een dag shoppen thuiskwam, stond daar iedereen die mij lief was. En zowaar midden op de avond ging hij op zijn knieën. Met de mooie woorden. ‘Ik ben nog net op tijd’, zei hij. ‘Ik heb nog 2 dagen voor je 40 wordt’.

Huwelijksaanzoek op een verjaardag foto 1

En nu de ring…

2 ringen zilver met Zirkona

Verlovingsring - Sandy-Remco

Credits

Juwelier: Juwelier Visser, Lelystad

 

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!