Huwelijksaanzoek op een muziekfeest in Zaandam

Huwelijksaanzoek op een muziekfeest in Zaandam

De ontmoeting

Ik ging spontaan op vakantie met mijn oom. Hij wilde graag met zijn nieuwe auto op reis naar Spanje. Maar aangezien mijn tante geen rijbewijs heeft, vroeg mijn oom of ik mee wilde gaan. Tussen het inlevermoment van mijn eindscriptie en de toetsweek was er een precies anderhalve week ruimte om te spijbelen en mee te gaan naar Spanje. De camping was verschrikkelijk en niet naar onze zin. Wel was het leuk om Mauro daar te leren kennen. Hij was met zijn ouders meegegaan, omdat het op zijn werk erg rustig was, wat hem de kans bood om net als ik naar Spanje af te reizen. Helaas vertrok hij al eerder terug naar Nederland. Toen ik weer terug was op Schiphol, kwam Mauro mij ophalen. De volgende dag hebben we meteen een date gepland. Dat was om twee uur in de middag, dat weet ik nog goed. Vanaf dat moment heb ik hem nooit meer losgelaten!

Huwelijksaanzoek op een muziekfeest in Zaandam

Samen zijn wij naar het muziekfeest in Zaandam gegaan. We genoten van de muziek, de zon en een lekker biertje. Plotseling was ik Mauro kwijt. Dat gebeurde wel is vaker, dus ik maakte mij geen zorgen. Totdat één van zijn vrienden op mij afrende. Zij zeiden dat ik mee moest komen, al wist ik niet waar naar toe. Daar stond Mauro ineens op het podium met een microfoon in zijn hand. Voor maar liefst zeshonderd man publiek! Hij vroeg of ik op het podium wilde komen. Iedereen juichten, schreeuwden en joelden. Op dat moment viel alles weg en had ik enkel oog voor mijn fantastische kerel.

Huwelijksaanzoek op een muziekfeest in Zaandam foto 1

En nu de verlovingsring…

Een witgouden verlovingsring met steentjes.

verlovingsring - merel-mauro

Credits

Juwelier: Juwelier van Zijp, Zaandam

 

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!