Huwelijksaanzoek op een cruiseschip

Huwelijksaanzoek op een cruiseschip

De ontmoeting

Geoffrey en ik hebben elkaar leren kennen door mijn beste vriendin. Zij gaf aan dat Geoffrey misschien wel leuk bij me zou passen. We raakten aan de praat en spraken af. Het was gelijk liefde op de eerste gezicht. Nu zijn we meer dan 6 jaar samen.

Huwelijksaanzoek op een cruiseschip

Hij heeft mij in 2016 ten huwelijk gevraagd met Valentijnsdag! Super romantisch. We waren op vakantie en maakte een tocht met een cruiseschip vanuit Amerika naar Jamaica, Haïti.  Het was de eerste avond op het schip en we waren op de 14e verdieping in een Kapelletje. Daar ging hij op de knieën voor mij.


Hij vertelde dat het eigenlijk de bedoeling was om me tijdens het avondeten ten huwelijk te vragen, maar omdat er dan zoveel mensen waren, wilde hij toch een iets intiemere en rustigere plek uitzoeken. Het was super mooi getimed.

 

En nu de ring…

Mijn ring is goud met hele mooie steentjes/diamanten er in!

Credits

Juwelier: Lucardi Juwelier

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!