Huwelijksaanzoek op de Preikestolen berg in Noorwegen

Huwelijksaanzoek op de Preikestolen berg in Noorwegen

Huwelijksaanzoek op de Preikestolen berg in Noorwegen

Ik werd als verrassing meegenomen naar geen idee waar. Anderhalf uur kreeg ik om mijn koffer te pakken, waarna we na 28 uur in de auto in Noorwegen stonden voor een paar dagen vakantie. Terwijl ik stond te genieten van het uitzicht na het beklimmen van de Preikestolen, was iedereen om me heen afgeleid door mijn vriend. Zij wisten wel wat er ging gebeuren en bleef netjes staan. Mijn vriend kwam aanlopen en zei dat hij een foto wilde maken. Terwijl ik me omdraaide om te gaan lachen, ging hij op zijn knieƫn op het puntje van de berg bij zonsopgang. Geweldige ervaring en een dag/ moment die ik nooit zal vergeten.

Huwelijksaanzoek op de Preikestolen berg in Noorwegen foto 2

Huwelijksaanzoek op de Preikestolen berg in Noorwegen foto 1

Huwelijksaanzoek op de Preikestolen berg in Noorwegen foto 2

En nu de ring…

Geel goud ring. Mijn ring zit een diamantje in en die van mijn vriend gewoon glad van goud. Op de onderstaande foto is het showmodel en nog niet op maat en mijn ring nog niet op kleur. Eind maart krijgen wij daadwerkelijk de juiste ringen binnen.

Verlovingsring-Ashley-ricky

Credits

Juwelier: Steinberg – 123gold.nl, Rotterdam

 

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!