Huwelijksaanzoek op de Malediven

Huwelijksaanzoek op de Malediven

De ontmoeting

We hebben elkaar leren kennen via vrienden. Hij kwam aan in zijn sportauto en vanaf die avond waren we meteen onafscheidelijk.

Huwelijksaanzoek op de Malediven foto 1

Huwelijksaanzoek op de Malediven

We waren op vakantie naar de Malediven en hij had mij met een smoes mee naar het barretje aan het strand mee genomen. Daar werden we begeleidt naar twee zitzakken waar we van de zonsondergang konden genieten. We kregen een heerlijke fles champagne en ik kreeg een roos. Toen de champagne op was werd ik geblinddoekt en liepen we naar een ander gedeelte van het strand. Toen mijn blinddoek afging was daar een heel mooi prieeltje met een eettafel, drie verlichtte hartjes en een blok met papieren hartjes erin. Toen ik ging zitten kreeg ik een kaartje met als laatste zin ‘nu is er 1 ding die jij moet doen en dat is voor je kijken’ en toen ik dat deed ging hij op 1 knie. Daarna had hij nog een heerlijk 4-gangen diner met de chef-kok samengesteld met van alles wat ik lekker vind en een lekker flesje wijn erbij.

Huwelijksaanzoek op de Malediven foto 2

En nu de verlovingsring…

Witgoud met een klein diamantje verlovingsring van het merk Diamondfire

Verlovingsring - Richard-elora

Credits

Locatie: Malahini kuda bandos resort
Juwelier: Siebel Juweliers

 

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!