Huwelijksaanzoek op de Gili Eilanden

Huwelijksaanzoek op de Gili Eilanden

De ontmoeting

Ik (Kirsten) ben letterlijk in de armen van Michel gevallen toen ik hem ontmoette. De situatie was namelijk zo: Ik had een drankje te veel op in de club en verstapte mij toen ik van het trappetje af liep. Michel stond onderaan de trap en ving mij op. Mijn drankje kwam helaas wel volledig over zijn beste vriend heen, wat hij niet erg vond gelukkig. Op die manier raakte Michel met mij aan de praat. Hij was zeer charmant en een echte gentlemen. Hij dacht alleen dat ik de jongen met wie ik was (een bekende van vroeger) mijn vriend was, dus maakte geen moves. Toen ik hem vertelde dat we gewoon vrienden waren, zei Michel: wacht even… Hij liep naar de andere kant van de zaal (het schijnt dat hij toen heel hard yes geroepen heeft), kwam terug en zei: we beginnen opnieuw, ik ben Michel. Daarna gaf hij mij 3 zoenen. Tenminste, ik dacht dat hij dat zou doen. Hij gaf echter twee keer een kus op de wang en de derde was vol op mijn mond. Waarop ik zei: wow, jij durft. Waarop hij antwoordde: ja, ik wel! En daarop kuste hij mij weer. Aan het eind van de avond vroeg ik zijn nummer en de dag daarop heb ik hem direct ge-sms’t. Later vertelde hij me hoe blij hij was dat ik hem een berichtje stuurde, hij wist namelijk alleen mijn naam nog en had me anders nooit meer teruggevonden.

 

Huwelijksaanzoek op de Gili Eilanden

Tijdens het duiken op vakantie heeft Michel me ten huwelijk gevraagd. We gingen naar Bali en zouden de laatste dagen op de Gili eilanden doorbrengen. Mijn droom was om ooit te duiken tussen de koraalriffen en dat zouden we daar gaan doen. Het zou bijna niet doorgaan vanwege mijn oorontsteking, waardoor ik van de dokter eigenlijk niet mocht duiken, maar ik wilde dit zo graag dat we toch zijn gegaan.

Tijdens onze eerste duik zagen we een enorme zeeschildpad. Ik was hier zo door afgeleid, dat ik totaal niet door had dat Michel achter me op de zeebodem zat met een bordje ‘wil je met me trouwen’? en de ring. De duikinstructeur moest wel 3 keer wijzen voor ik mij omdraaide naar Michel. Toen ik eindelijk door had wat er gebeurde, krijg ik veel te weinig zuurstof uit die tank. Ik begon te hyperventileren en de tranen vulden mijn duikbril. Ik zei ja! ja! ja! maar dat was natuurlijk niet te horen. Je zag alleen maar bubbels. Waarop Michel toch nog maar even voor de zekerheid de opties ‘ja’ en ‘nee’ aanwees op het bordje. Terwijl ik heel vaak op de ‘ja’ tikte, schoof hij de ring om mijn vinger. Toen ik boven kwam, moest ik natuurlijk even keihard roepen: ‘We’re going to get married!’. Vanuit het bootje verderop werd dat bericht ontvangen met luid applaus en natuurlijk heb ik Michel overladen met kussen en knuffels <3. Huwelijksaanzoek op de Gili Eilanden.

En nu de ring…

Een antieke gouden ring met 6 witte steentjes en een blauwe steen. Hij had hem gekocht toen hij in Australië was voor zijn werk. Ik mocht toen mee, maar heb niks gemerkt toen we daar waren. Dat heeft hij toch stiekem gedaan!

verlovingsring kirsten en michel

 

 

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!