huwelijksaanzoek op 1ste kerstdag - claudia - bryan

Huwelijksaanzoek op 1ste kerstdag

De ontmoeting

Allebei onze vorige relaties zijn in oktober beƫindigd. Zelf was ik meer uit nieuwsgierigheid aan het rond neuzen op meetme.com. Na een paar mensen te hebben bekeken, dacht ik dit is de laatste. En dat was hij. Ik kreeg ook nog eens een berichtje van hem en zo is het ontstaan. Op 31-01-2015 hadden wij onze eerste ontmoeting bij de Beertjes in Dordrecht. Toen sloeg de vonk gelijk over. Het voelde alsof we elkaar al jaren kende. Op 13-2 spraken we bij hem thuis af in Lisse. Omdat die dag erna Valentijnsdag was had ik een kaart met cadeau (ringen) onder zijn kussen gelegd. Toen ik die avond weer thuis was, stuurde ik hem een berichtje dat hij onder zijn kussen moest kijken.

Huwelijksaanzoek op 1ste kerstdag

Als cadeau op eerste kerstdag voor hem, had ik een wit houten hart gemaakt met daar op: will you marry me? Daaronder had ik de ringen bevestigt. Deze had ik samen in een fotolijstje gestopt, met wat neppe rozenblaadjes. Als kerstcadeau had ik dit samen ingepakt en voorop een hart met tekst gedaan. In aanwezigheid van onze ouders heb ik hem het pakketje open laten maken.

En nu de ring…

Zilver met goud golvend. Voor de vrouw 3 steentjes.

verlovingsring - claudia en bryan

 

Credits

Juwelier: Lucardi Juwelier

 

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!