Huwelijksaanzoek om 12uur op Oud en Nieuw

Huwelijksaanzoek om 12uur op Oud en Nieuw

De ontmoeting

Het begon 7 jaar geleden op Hyves. We gaven elkaar een ‘respect’ en een jaar later ging ik naar zijn huis om te chillen. Ik vond hem zo… Saai! Verschrikkelijk! We zijn heel snel weer naar huis gegaan en ik had blaren op mijn voeten van de schoenen die ik aan had. Ik heb toen letterlijk gezegd tegen mijn vriendin: “was dit het nou waard?”

Drie jaar later, na veel geflirt en dronken avonden bij elkaar gezeten, spraken we weer zoals gewoonlijk een keer af. Alleen deze keer daagde ik Tim uit om me te zoenen en toen zoende hij me en sloeg de vonk over.

Huwelijksaanzoek om 12uur op Oud en Nieuw

Huwelijksaanzoek om 12uur op Oud en Nieuw

Tim en ik hebben het de eerste drie jaar van onze relatie niet makkelijk gehad. Veel mensen bemoeiden zich met ons en niet iedereen stond achter onze relatie. Het is zelfs een tijdje uit geweest. Tim wilde me graag terug, maar ik had veel moeite om hem te vertrouwen. Na een halfjaar besloot Tim een ring te kopen. Alleen was Tim niet zo slim: we hebben een gezamenlijke rekening, dus ik zag dat er best een groot bedrag was afgehaald bij de Lucardi. Ik was al in de stress: wat ging hij doen? Iedereen wist het toen al, maar ze konden niks zeggen. Een half jaar later was het zo ver. Oud en nieuw 2016/2017. Nadat we met zijn allen hadden geproost en gelukkig nieuwjaar hadden Gewenst aan elkaar, hoorde ik in plaats van muziek, mijn vader zijn stem op de radio. Hij had het over mij; en over Tim. Het was een fragment van een paar weken/maanden ervoor.

Huwelijksaanzoek om 12uur op Oud en Nieuw foto 2

Huwelijksaanzoek om 12uur op Oud en Nieuw foto 3

Die avond had Tim mijn vader om mijn hand gevraagd. Mijn vader was erg emotioneel op dat fragment en bijna aan het huilen. Ik draaide me om en zag iedereen met tranen in zijn ogen, op een rijtje staan. Mijn honden hadden ineens mooie rode/gouden strikken om en Tim stond met een rood doosje in zijn handen. Hij begon te vertellen. Over hoe blij hij was met mij, dat hij een nieuwe kans had gekregen en zoveel van mij houdt. Toen ging die op zijn knieën En vroeg hij, samen met mijn honden, mij ten huwelijk. Ik was door het dolle heen, gilde ja en lebberde hem nog net niet af. Toen we “klaar” waren viel ik flauw van enthousiasme. Huwelijksaanzoek om 12uur op Oud en Nieuw.

Huwelijksaanzoek om 12uur op Oud en Nieuw foto 4

En nu de verlovingsring…

De verlovingsring is zilver. Met een diamant in het midden. Aan de binnenkant staat de datum gegraveerd dat hij mij vroeg: 1-1-2017 en 2 hartjes.

verlovingsring Scarlett en Tim

verlovingsring Scarlett en Tim

Credits

Juwelier: Lucardi Juwelier

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!