Huwelijksaanzoek met uitzicht op Gardameer

Huwelijksaanzoek met uitzicht op Gardameer

De ontmoeting

We kennen elkaar al vanaf middelbaar onderwijs. Dat is nu 24 jaar geleden. Ik was altijd al verliefd op hem, maar hij zag mij niet staan. Ik had het dus maar opgegeven. In de vakantie na onze examens, zaten we toevallig allebei op MSN. We begonnen tegen elkaar te kletsen uit verveling, waarna ik vervolgens vroeg om eens af te spreken. We zijn die dag nog gaan zwemmen en sindsdien zijn we onafscheidelijk. Nu al 10,5 jaar♡

Huwelijksaanzoek met uitzicht op Gardameer foto 1

Huwelijksaanzoek met uitzicht op Gardameer

Op 4 augustus 2016 waren we 10 jaar samen en op vakantie in Italië. Op een prachtige berg met uitzicht over het Gardameer, tijdens zonsondergang, vroeg hij me volledig onverwachts ten huwelijk. Ontzettend romantisch.

En nu de ring…

Witgoud met briljant

Verlovingsring - Linda-Xander

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!