huwelijksaanzoek met een videoclip

huwelijksaanzoek met een videoclip

De ontmoeting

We hebben elkaar (op 21 mei) 3 jaar geleden leren kennen via Tinder en trouwen as 20 mei..


Huwelijksaanzoek met een videoclip

Ik was aan het werk toen ik rond de lunchpauze een appje kreeg van Pol dat ik op Facebook moest kijken. Daar stond op mijn tijdlijn een videoclip die hij zelf gemaakt had en schreef dat ik na het bekijken van de video naar buiten moest lopen en dat ik werd opgehaald door een taxi. (Uiteraard had hij al geregeld met mijn werk dat ik vrij was) De taxi bracht mij vervolgens naar een restaurant in het centrum van Maastricht, waar hij zat te wachten op zijn knie met een ring in zijn handen.

De huwelijksaanzoek video

 

En nu de ring…

Goud met staal.

 

Credits

Juwelier: Juwelier van Velthuysen
TV: RTV Maastricht, Huwelijksaanzoek met hitpotentie

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!