huwelijksaanzoek met een uil

huwelijksaanzoek met een uil

De ontmoeting

Op de datingsite Lexa.nl zag ik het profiel van Mark voorbijkomen en zijn profieltekst sprak mij meteen aan. Ik heb meerdere keren die dag aan zijn profiel moeten denken. In de avond heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken en hem een berichtje gestuurd. Terwijl ik echt nog van de oude stempel ben…Ik vind dat de man, de vrouw moet aanspreken. Maar wat ben ik blij dat ik die stap toen heb genomen. In het begin hebben we via de sociale media contact gehad en al vrij snel bleek er een klik te zijn en spraken we af. Na lekker bij de Griek te hebben gegeten, zijn we geëindigd op een loungebank op het terras. Waar we lekker knus tegen elkaar aanzaten toen mijn broer ineens voor onze neus stond. Oké… leuk en dit is mijn broer.

Het huwelijksaanzoek met een uil

Op 13-14 februari 2016 hebben we een weekendje weg gepland om eens lekker bij te komen van al dat klussen in onze woning. Mark is op 13 februari jarig. Hij had een leuke activiteit voor de dag geregeld en ik zou het diner regelen. Zogezegd zo gedaan. In Rotterdam een leuk restaurant gezocht waar ze lekkere steaks serveren, want dat Mark vindt dat superlekker. Ik ben altijd al vrij nieuwsgierig van aard en probeer vaak al een aantal weken van tevoren te vissen naar de activiteit die we gaan doen. Eenmaal in het hotel aangekomen, kreeg ik de opdracht om 14.00 klaar te staan, want dan werden we opgepikt door een taxi. Ik probeerde zelfs via de navigatie van de chauffeur te achterhalen waar we heen gingen… hihi! Ben niet nieuwsgierig hoor 🙂 Eenmaal aangekomen op de locatie zag ik een Amerikaanse zeearend overvliegen. Ik had nog geen idee wat we gingen doen, totdat we binnen waren en de uitleg van de middag kregen. Ik kreeg namelijk een uilenworkshop. Super gaaf..! Want ik ben een grote fan van uilen.

Bij binnenkomst stond er een bord met daarop alle activiteiten. Zo stond er ook het aanvliegen van trouwringen en verlovingsringen. Ik dacht nog bij mezelf…. Hoe gaaf zou dat zijn, een huwelijksaanzoek met een uil! Niet wetend dat mij dat te wachten stond…Eerst heb ik een aantal uilen mogen vasthouden en daarna gingen we met de uilen overvliegen. Ik dacht dat de dag niet mooier kon worden, maar niets was minder waar! Toen de Oehoe de laatste keer naar me toe kwam vliegen, zat er een lintje om zijn poot. Ik had pas het besef dat er een ring aan zat toen Mark op zijn knie ging. Oorspronkelijk had hij dit willen organiseren op mijn verjaardag in het bijzijn van directe familie en vrienden, maar wegens een onverwachte zwangerschap heeft hij deze plannen vervroegd. Ik had het aanzoek niet mooier kunnen wensen. Sterker nog…. Ik had dit zelf niet kunnen verzinnen. Wat bof ik toch met zo’n topper aan mijn zijde. Ondertussen zijn we bijna een jaar verloofd en de trotse ouders van een super lieve en mooie dochter geworden die tevens op onze dag zal stralen als ons bruidsmeisje!

huwelijksaanzoek Stefanie-Mark-Foto3

huwelijksaanzoek Stefanie-Mark-Foto2

huwelijksaanzoek Stefanie-Mark-Foto4

En nu de ring…

Het is een mooie zilveren ring met 5 diamantjes. Ik was er meteen helemaal weg van, want we zouden graag 2-3 kindjes willen. Dus die 5 diamanten zouden dan symbool staan voor het hele gezin.

huwelijksaanzoek Stefanie-Mark-Foto5

Credits

Locatie: Roofvogelboerderij, Berkel en Rodenrijs

 

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!