Huwelijksaanzoek in Venetië

Huwelijksaanzoek in Venetië

De ontmoeting

Ik ging die avond een drankje doen met een vriendin in de kroeg bij ons in het dorp. En daar kwam hij mijn prins binnen hihi. Hij kwam naast mij zitten en we raakten aan de praat. We hadden zoveel gemeen dat het ineens 3 uur in de nacht was en we wisselden onze nummers uit. Onze relatie is die nacht nog begonnen en nooit meer gestopt. Nu ruim 2 jaar later, zijn we nog steeds mega verliefd.

Huwelijksaanzoek in Venetië

We waren op vakantie in Kroatië. Ik ben 13 sept jarig en hij had in Rovinj een cadeautje voor mij gekocht. Hij had het cadeautje in onze tent opgehangen. Er hing aan de kledinghanger een mooi doosje. Elke dag vroeg of ik al jarig was maar helaas…. We gingen toen een dagje naar Venetië en hij zei dat ik misschien daar wel jarig zou zijn… We stonden vroeg op om naar Venetië te gaan. Helaas bleef het cadeautje in de tent hangen (dacht ik)….Stiekemerd had de ring in zijn broekzak gestopt. Toen we op de Rialto brug stonden vroeg hij mijn zoontje om een foto te maken van ons. En toen ging hij op zijn knieën en vroeg mij ten huwelijk met de woorden: ‘Lieve schat wil je met mij trouwen?’ Jaaa tuurlijk!

Huwelijksaanzoek in Venetië foto 1

En nu de verlovingsring…

Een mooie zilveren verlovingsring met diamant in de vorm van een hartje. Gekocht in Venetië

verlovingsring-jolanda-en-Guillaume

 

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!