Huwelijksaanzoek in Schotland

Huwelijksaanzoek in Schotland

De ontmoeting

Ik heb Tom ontmoet in de tuinbouw, waar ik toen als bijbaantje rozen knipte. We konden het direct goed met elkaar vinden en het duurde dan ook niet lang voordat de vonk oversloeg. Op onze eerste date zou ik hem ophalen. Ik was al 18 met een rijbewijs en hij 16. Hij dacht dat ik hem liet zitten, omdat ik te laat was. Oeps… We kregen uiteindelijk verkering op 1 april 2009. En dat is geen grap 😉

Het huwelijksaanzoek in Schotland

Tom nam mij mee op verrassingsreis naar Schotland. Hij heeft mij gevraagd op een klif met uitzicht op Dunnottar Castle in Stonehaven. Vier jaar geleden maakten we een rondreis door Schotland en toen ontdekten we deze plek. Die plek bestempelden we toen als de mooiste plek ter wereld. Daar ging Tom nu op zijn knieën..

En nu de ring…

Ik heb geen ring gekregen, omdat ik een hele moeilijke smaak heb en Tom het niet aandurfde. Wel kreeg ik een fluwelen doosje met een glazen roos en een gedicht op een spiegeltje erin.

 

 

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!