Huwelijksaanzoek in restaurant Pinnoccio in Nijmegen

Huwelijksaanzoek in restaurant Pinnoccio in Nijmegen

De ontmoeting

We hebben elkaar door mijn oudste zoon leren kennen. Hij belde bij ons aan met de vraag of mijn oudste zoon thuis was. Hij wilde hem meenemen voor ritje met zijn Mini. Daarna ook samen met mijn dochter. Ik heb hem vervolgens gevraagd of hij nog wat kwam drinken bij ons thuis. Dat was ongeveer eind november 2014. De klik was er elkaar en we leerden elkaar beter kennen. Op 1 januari 2015 besloten we samen een relatie aan te gaan.

Het huwelijksaanzoek in restaurant Pinnoccio in Nijmegen

Ik heb de voorbereidingen samen met het restaurant Pinnoccio in Nijmegen geregeld. Ze wilde mijn liedje draaien van Vinzzent “hier is en liedje voor je” draaien na t hoofdgerecht. Ik heb hem met de smoes meegenomen dat we voor mijn verjaardag uiteten gingen. Na het hoofdgerecht en voor het dessert draaide ze mijn liedje en ben ik op mijn knieĆ«n gegaan en heb ik mijn schatje (Michel) ten huwelijk gevraagd op mijn verjaardag. Wij willen graag de 26ste van de maand erin houden. Hij is 26 en ik ben 26 november jarig. En op de vraag beantwoorden hij met een ‘ja’ en hij was erna helemaal stil van en vond het heel stoer dat ik het hebben durven regelen. Dat had hij niet achter mij gezocht. Een huwelijksaanzoek in restaurant Pinnoccio in Nijmegen.

foto2-blog4

En nu de verlovingsring…

foto3-blog4

 

Credits

Juwelier: De Passand in Beugen

 

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!