Huwelijksaanzoek in Preston Palace

Huwelijksaanzoek in Preston Palace

De ontmoeting

Wij hebben elkaar via het werk ontmoet. Hij was toen stagiaire en ik werkte daar al. Ik zag hem ineens over de afdeling lopen en kwam hem tegen bij de koffieautomaat. We waren meteen geïnteresseerd in elkaar. We zagen elkaar in de pauzes buiten bij de rokers. Op een bepaald moment raakten we aan de praat en kwamen we elkaar op personeelsfeestjes/uitjes tegen. We hadden contact met elkaar via Facebook en toentertijd nog msn. We woonden ongeveer 60 km van elkaar en we zagen elkaar wekelijks en dat beviel erg goed! Sindsdien hebben we vaker afgesproken, want dan leer je elkaar toch anders kennen dan met collega’s erbij. Het klikte zo goed dat het officieel een relatie werd op 12 april 2012. Hij werkt nog steeds bij dat bedrijf (Kuijpers Installaties BV) en ik werk inmiddels al sinds een aantal jaar ergens anders.

Het huwelijksaanzoek in Preston Palace

Als verrassing gingen we een aantal dagen weg. Ik had verder niks door. Onderweg zat ik te bedenken waar we heen gingen. Op een bepaald moment wist ik de richting en de bestemming. We gingen naar Preston Palace in Almelo! All-in drinken en eten met veel vermaak. Maikel: ik wist dat ik haar ga vragen maar nog niet hoe. Nadat we waren aangekomen, hebben we een mooie plek uitgekozen. Het was die dag lekker warm weer. De zon scheen volop. Ik heb het heuvelachtig grasveldje voor het hotel uitgekozen vanuit onze hotelkamer raam. Hoe ga ik haar daar krijgen? Ik begon meer zenuwen te krijgen en verzon een smoes om haar mee te krijgen. Ik moest even de moed bij elkaar verzamelen om haar te vragen. Toen kwam het moment dat ik haar vroeg en ze zei gelukkig…ja! Daarna hebben we het samen gevierd met een gebakje en drankje van het hotel. Angelique: Ik kon het na een paar uur nog steeds niet geloven en ik bleef maar naar de ring staren om mijn vinger. Wauw! Wij zijn verloofd. In mijn hoofd begonnen ineens de plannen en ideeën te groeien, haha. Ik wilde het graag iedereen vertellen, maar Maikel wilde nog even graag samen ervan genieten. Als we morgen weer thuis zijn, gaan we het thuisfront en iedereen die dicht bij ons staan vertellen. Daarna hebben we het huwelijksaanzoek in Preston Palace op Facebook bekend gemaakt :). Ik was en ik ben de gelukkigste meid van de wereld en kan nog steeds tranen van geluk krijgen. We zijn nu al weer 7 maanden verloofd en over ruim 4 maanden is onze bruiloft op 21 april 2017.

huwelijksaanzoek angelique-maikel-foto3

huwelijksaanzoek angelique-maikel-foto2

En nu de ring…

Zilver met steentjes.

huwelijksaanzoek angelique-maikel-verlovingsring

Credits

Juwelier: Lucardi Juwelier
Locatie: Preston Palace, Almelo

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!