Huwelijksaanzoek in Powells Park National Park, Texas

Huwelijksaanzoek in Powells Park National Park, Texas

De ontmoeting

We kennen elkaar via een website (Funkyfish). Na bijna 5 maanden mailen, appen en Skypen, dan toch maar besloten om na de examens op date te gaan. Mocht het niks worden, had ik altijd nog een goede vriend. Dat is toch ook niet erg? Als hij me niet beviel bij de eerste aanblik op het station, dan zou ik in de trein blijven zitten en zou ik op babybezoek gaan bij mijn nicht. Hij was toch echt superleuk. Die baby moest maar even wachten. Midden in de regen zijn we op een terras gaan zitten. Wat kon het ons schelen. Daar sloeg de vonk tussen alle regendruppels over. Elke week daarna hebben we Gedatet, ondanks dat het ons 50 kilometer kostte om bij elkaar te komen. Precies een maand later hadden we midden in de nacht verkering gekregen en nu 4 jaar (en een maand!) later gaan we trouwen. De jongen waarvan ik niet had verwacht dat het de ware was, is het toch geworden.

Huwelijksaanzoek in Powells Park National Park, Texas

Mijn vriend is militair en tijdens zijn tijdelijke tewerkstelling in Curaçao mocht hij 2 weken vakantie. We besloten iets meer dan een week van deze periode te gebruiken voor een rondreis door Texas. Door een week school over te slaan kon ik ook mee. Mijn vlucht zou twee uur eerder landen dan de en dan moesten we nog wachten op zijn collega’s. Helaas had zijn vlucht 8 uur vertraging en heb ik al die tijd alleen op Houston Airport gezeten. Toen hij dan eindelijk geland was, viel volgens hem het plan om het daar te vragen in duigen. Iedereen was moe en wilde slapen. Het was inmiddels 1.30 (lokale tijd). Hij besloot het moment uit te stellen.

Anderhalve dag later kregen we de geniale ingeving om midden in een National Park met een groot meer een bootje te huren om te vissen. Het vissersbootje werd alleen opeens een luxe bootje. Na twee keer het water in te zijn gegooid door de heren, zat ik heerlijk in de zon aan de achterkant van de boot. De vraag ‘wat vind je ervan, mooi hè?’, vond ik dan ook niet vreemd. Vreemd was wel dat de muziek uitging en mijn vriend me opeens bij mijn voor- en achternaam noemde. Toen ik me omdraaide stond hij daar met een prachtige ring. Ik schoot in tranen en moest natuurlijk ja zeggen. Het liefst had ik het meteen mijn ouders verteld, maar door het tijdverschil moest ik even verplicht een nachtje slapen. Toen ik ze eindelijk heel geëmotioneerd belde en het bereik ook nog eens weg viel, schrokken ze zich kapot. Gelukkig kon ik ze direct opnieuw bellen om te zeggen dat het juist tranen van geluk waren. Ze waren super blij voor mij.

Huwelijksaanzoek in Powells Park National Park, Texas foto 1

En nu de verlovingsring…

Witgoud met diamantjes verlovingsring.

verlovingsring - annemarie-wiebe

 

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!