Huwelijksaanzoek in Malgrat de Mar

Huwelijksaanzoek in Malgrat de Mar

De ontmoeting

Wij hebben elkaar leren kennen in de supermarkt waar ik werkte en het kostte mij veel moeite om erachter te komen wie hij was. Toen ik dat eenmaal wist, gingen we daten en werd ik geconfronteerd met het verleden. Ik ben vaak in de steek gelaten en ik dacht dat hij dat ook ging doen. Maar we zijn gelukkig al weer 3 jaar samen en gaan we trouwen. 🙂 We wonen nu 2 jaar samen en ik kan mij geen betere man voorstellen. Alsof het zo moest zijn. Een lot uit de loterij! 19 mei 2017 is de grote dag en ik kan niet wachten. We hebben er echt zin in!

Het huwelijksaanzoek in Malgrat de Mar

Op het balkon in Spanje op de eerste dag dat we daar aankwamen. Super nerveus haalde hij de ring tevoorschijn en ging hij op zijn knieën op het balkon met uitzicht op zee.

huwelijksaanzoek joyce-jasper-foto2

En nu de verlovingsring…

Zilver met veel steentjes :-). Van Zinzi.

huwelijksaanzoek joyce-jasper-foto3

 

Credits

Juwelier: Lucardi Juwelier

 

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!