Huwelijksaanzoek in Londen

Huwelijksaanzoek in Londen

De ontmoeting

Ik vond Nick wel een leuke jongen om te zien. Ik zag dat hij in de buurt woonde dus voegde hem toe op Facebook. Een paar weken later stond ik bij een tankstation en toen kwam Nick opeens met zijn vrachtwagen voorbij, toeterend en zwaaiend. Ik was meteen onder de indruk en toen ik later op mijn telefoon keek, had ik eindelijk een privébericht van hem. Sindsdien bleven we maar berichten sturen. Hieruit ontstond een date en na een paar dates vroeg hij of ik een week mee naar Italië ging, waar Nick elke week met zijn vrachtwagen heen rijdt. Ik zei ja en die week kregen we verkering! ♡

Huwelijksaanzoek in Londen - foto 2

Huwelijksaanzoek in Londen Henrietta en nick foto 3

Huwelijksaanzoek in Londen

Ik had stiekem al wel wat door. We gingen een lang weekend naar Londen en zag toevallig een juwelierstasje in zijn koffer zitten. Stiekem begon ik te hopen. Zondag gingen we romantisch naar de London Eye en naar de Big Ben. Ik probeerde hier een selfie te maken, wat niet lukte, omdat de toren te hoog was. Nick vroeg stotterend of hij mannen die daar zaten zou vragen voor een foto. Ik vroeg hem: durf je dat niet? Moet ik het doen? Nee hoor, zei hij, ik doe het wel. Achteraf bleek dat hij die mannen heeft gevraagd of ze foto’s wilde maken van het aanzoek. We maakten eerst een gezellige foto voor de toren, toen ik naar de mannen wilde lopen om de camera terug te pakken. Maar Nick hield me tegen en zei: nee, wacht even. Ik moet wat vragen! Wil je met me trouwen? Lachend en met een traan zei ik natuurlijk ja!

huwelijksaanzoek henrietta en nick foto 4

huwelijksaanzoek henrietta en nick foto 5

En nu de ring…

Ring van het merk Desiree. Wit goud ♡

verlovingsring henrietta en nick

Credits

Juwelier: Siebel Juweliers

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!