Huwelijksaanzoek in het sprookjesbos van de Efteling

Huwelijksaanzoek in het sprookjesbos van de Efteling

De ontmoeting

In 2013 voegde Dylan mij toe op Facebook. Ik had via via over hem al eens gehoord en het waren helaas niet zulke positieve verhalen…(uiteindelijk was er niks van waar),maar daardoor twijfelde ik hem te accepteren. Toch deed ik dat en raakte we aan de praat. Het klikte erg goed en na een week spraken we af. We zagen elkaar drie avonden achter elkaar en op de derde dag bleef hij slapen. Redelijk snel, maar het klikte zo goed. Na die derde dag is hij eigenlijk nooit weggegaan. Ik had al een zoon. Het klikte met hem ook meteen. Dylan ziet mijn zoon als zijn eigen zoon.

Het huwelijksaanzoek in het sprookjesbos van de Efteling

We gingen heel vaak naar de Efteling. Wij zijn een grote fan! Op 10 januari 2015 gingen we weer vier nachtjes slapen in Bosrijk bij de winter Efteling. Heel romantisch en gezellig. Op 15 januari was het zo ver. Het park ging bijna sluiten, dus gingen we nog snel naar mijn favoriete sprookje in het sprookjesbos, Doornroosje. Ik maakte een foto van Dylan en mijn zoon. Toen ik verder wou lopen zei hij “wacht”.. ik draaide mij om en hij haalde een papier tevoorschijn. Daarop had hij een mooi gedicht gemaakt over hoe we elkaar ontmoet hadden en hoe hij over mij dacht. Toen hij klaar was ging hij op z’n knie met mijn zoon en haalde het doosje tevoorschijn en vroeg mij ten huwelijk, ik zei natuurlijk gelijk JA!!!! Een echt huwelijksaanzoek in het sprookjesbos van de Efteling.

huwelijksaanzoek - robin-dylan-foto2

En nu de verlovingsring…

huwelijksaanzoek - robin-dylan-foto3

De 1e ring (witgoud met 1ct diamant) bleek iets te strak, dus na een half jaar kocht hij een nieuwe.. platinum met 2ct diamant.

huwelijksaanzoek - robin-dylan-foto4

 

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!