Huwelijksaanzoek in het romantische Venetië

Huwelijksaanzoek in het romantische Venetië

De ontmoeting

Twee jaar geleden, op derde kerstdag, voelde ik me erg ongelukkig. Mijn relatie was stuk gelopen en moest opnieuw beginnen. Het zat me allemaal niet mee. Het was dat een vriend van me vroeg of ik mee ging naar de stad voor een drankje. Ik dacht, ik heb niks te verliezen, laat ik het gewoon maar doen. Gezellig! Wij gingen naar de stad en naar onze vaste kroeg. Na een tijdje binnen te zijn, voelde ik dat ik bekeken werd… Het bleek de DJ te zijn die oogcontact met me zocht. In eerste instantie dacht ik nog, staat er iemand achter mij ofzo? Maar nee, hij keek echt naar mij. En ik naar hem. Wat had hij een mooie lach en ogen. Heel de avond hadden we contact. Het voelde direct goed en aan het einde van de avond, de laatste zaterdag van het jaar, begon ons nieuwe leven.

Huwelijksaanzoek in het romantische Venetië

Op 22 november 2016 werd ik in de ochtend wakker gemaakt met de mededeling dat ik mijn koffer moest gaan pakken. We gingen als verrassing naar Venetië! Na aankomst in het super chique hotel had ik nog niks door. We hebben de volgende dag heerlijk genoten van Venetië en ’s avonds hebben we gegeten op mijn lievelingsplek van de dag (op een verlaten aanlegsteigertje aan de boulevard). Daar besloot mijn vriend dat dit de plek moest worden voor het aanzoek en ging hij op zijn knieën. Natuurlijk zei ik ja. Ik voelde me net een prinses uit een sprookje die door haar prins op het witte paard ten huwelijk werd gevraagd. Wat een geluk

verlovingsring shanna en wesley

 

 

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!