huwelijksaanzoek in het dorp

huwelijksaanzoek in het dorp

De ontmoeting

Wij hebben drie jaar samen in een band gespeeld. Ik zong en speelde trompet. Robin speelde de saxofoon. Op dat moment zaten wij allebei nog in een andere relatie. Een jaar later waren we ineens vrijgezel en bleef ik na een optreden bij hem slapen, omdat ik toen een dorp verder op woonde en graag een drankje wilde doen. Die avond sprong de vonk over en ben ik niet meer weg geweest. Ik moest in die tijd tevens uit mijn appartement en ben ik vervolgens direct bij Robin ingetrokken. We hebben het samen heerlijk. We houden van samen muziek maken en luisteren. We vinden het allebei heerlijk om te wandelen in de mooie natuur en om te kamperen.

huwelijksaanzoek sanne-robin-foto5

We hebben 2 jaar geleden ook samen een huisje gekocht, waar we nog steeds aan het klussen zijn. Het is al wel af, maar we blijven dingen bedenken die leuker en mooier kunnen. En nu zijn we lekker aan het klussen voor accessoires voor de bruiloft! Ik heb zin in de toekomst samen!

huwelijksaanzoek sanne-robin-foto4

huwelijksaanzoek sanne-robin-foto1

 

Het huwelijksaanzoek in het dorp

Ik presenteer al 6 jaar een quiz in het dorp. (1300 personen) Robin had stiekem een vraag in het boek toegevoegd. Hij had geluidsfragmenten vervormd, waarvan er 1 helemaal niet meer te herleiden was. Op de avond zelf kwam hij ineens het podium op om die vraag toe te lichten. En het antwoord op het laatste fragment was… Toen ging hij op zijn knieĆ«n en vroeg hij: Sanne wil je met me trouwen?!

huwelijksaanzoek sanne-robin-foto7

huwelijksaanzoek in het dorp - krant

huwelijksaanzoek in het dorp – krant

 

En nu de ring…

Goud met een diamantje.

huwelijksaanzoek sanne-robin-foto8

Credits

Juwelier: Siebel Juweliers

 

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!