Huwelijksaanzoek in Duitsland

Huwelijksaanzoek in Duitsland

De ontmoeting

Op 2 september 2013 kwam mijn vriend als leerling in de zorg binnen op mijn afdeling. Ik zou hem 1 jaar begeleiden. Vanaf dag 1 waren we gericht naar elkaar aan het kijken, maar we durfden elkaar niet aan te spreken. Via Facebook hebben we onze eerste date vastgezet en vanaf die avond hadden we verkering. We hebben onze relatie 10 weken geheim kunnen houden voor de collega’s, maar die hadden al enige tijd door op de manier waarop we elkaar aankeken. Steeds als wij dit verhaal vertellen liggen we zelf in een deuk.

huwelijksaanzoek esther-jeroen-foto1

Het huwelijksaanzoek in Duitsland

Mijn vriend en ik waren op vakantie in Duitsland. Hij kwam zenuwachtig over, maar ik wist echt niet wat er gaande was. Toen we aan het wandelen waren op de Lüneburger Heide, ging hij plotseling op zijn knie en vertelde dat we zulke fantastische jaren hebben gehad en dat hij onze liefde wilde vereeuwigen. Ik zei met tranen natuurlijk ja!

huwelijksaanzoek esther-jeroen-foto4

En nu de ring…

Romantische zilveren ring. Witzilver en een rand met diamanten.

verlovingsring esther-jeroen

Credits

Juwelier: Lucardi Juwelier

 

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!