Huwelijksaanzoek in Disney World Florida

Huwelijksaanzoek in Disney World Florida

De ontmoeting

Ik ontmoette Rick op 8 september 2015 op een datingapp. Zoals dat wel vaker gaat, raakten we eerst aan de praat over onszelf en onze interesses. De klik was er meteen en een eerste afspraakje was snel gemaakt. In de tussentijd belden en appten we elkaar bijna doorlopend. Ik begon hem steeds leuker te vinden! Op 12 september nam Rick mij mij naar de film. Hij kwam me thuis ophalen en zodra ik hem zag, sloeg de vonk echt volledig over. Nog voordat de film begon, was hij al zo brutaal om een kus te vragen. Inmiddels voelde ik al aardig wat vlinders in mijn buik, dus hoe kon ik nee zeggen? De film was erg grappig en het was zeker een goede manier om elkaars humor te leren kennen. Na de film gingen we nog wat drinken bij Dudok Rotterdam. Ik wist zeker dat ik hem nog een keer wilde zien en gelukkig dacht Rick er hetzelfde over. Meer dates in restaurants, Diergaarde Blijdorp en thuis volgden. Op 25 september 2015 vertelden we aan familie en vrienden dat we officieel een stel vormden.

Het huwelijksaanzoek in Disney World Florida

Al vanaf ons eerste gesprek wist Rick dat ik een groot fan ben van Disney. In de zomer van dit jaar gingen we met mijn ouders en zus op vakantie naar Florida. We zouden daar ook een dag naar Disney World gaan. Achteraf bleek dat Rick al maanden van plan was om mij daar ten huwelijk te vragen. Hij vroeg toestemming aan mijn ouders en kreeg deze. Toen hij een keer pizza ging halen met mijn vader, heeft hij ook meteen stiekem ergens de ring gekocht. Mijn moeder verstopte deze in haar nachtkastje, zodat ik hem niet zou vinden. Ik had niets door, want hoewel Rick wist dat ik graag met hem wilde trouwen, zei hij altijd dat het te vroeg was om me nu te vragen. Liefde draaide voor mij nooit om tijd, maar meer om gevoel. Toch begreep ik hem enigszins; we kenden elkaar nog geen jaar. Op 26 juli was het zover en gingen we naar Disney World. Bij het grote kasteel trok ik Rick mee voor een foto.

huwelijksaanzoek Jolanda-Rick-foto1

Dat paste natuurlijk helemaal in zijn plan. Een paar foto’s waren al genomen, tot Rick zei dat hij even wat moest pakken en dat hij zo terug zou zijn. Een halve minuut later kwam hij terug en ging ik weer klaar staan voor de volgende foto. Toen hoorde ik ineens naast me: “Schat, kijk eens?” Hij haalde een doosje uit zijn broekzak tevoorschijn, pakte mijn hand en ging op één knie. Ik was meteen sprakeloos; hij doet het echt! Rick is niet het soort man dat een heel romantisch verhaal eromheen bedenkt, maar wat hij wel vroeg was voor mij genoeg: “Wil je met me trouwen?” Dolblij was mijn antwoord “ja natuurlijk!”, en ik vloog hem meteen om de hals. Hij schoof de meest prachtige ring ooit om mijn vinger en daar zit deze nog steeds! Een echt huwelijksaanzoek in Disney World Florida.

huwelijksaanzoek Jolanda-Rick-foto2

En nu de ring…

De ring is zilver met zirkoniastenen; één grote in het midden en twee kleine ernaast. De voorkant is verder bekleed met dezelfde stenen in het klein, zodat de ring prachtig glinstert in het licht.

huwelijksaanzoek Jolanda-Rick-verlovingsring

Credits

Locatie: Disney World, Florida

 

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!