Huwelijksaanzoek in discotheek Shooters

Huwelijksaanzoek in discotheek Shooters

De ontmoeting

We hebben elkaar 12 jaar geleden ontmoet in discotheek Rumours in Leeuwarden. Patrick werkte daar als DJ. Ik was gelijk verliefd en ik heb mijn charmes in de strijd gegooid op de dansvloer en heb ik hem vele malen “lastiggevallen” door het nummer “Every single day” van DJ Jean aan te vragen. Uiteindelijk kreeg ik zijn MSN en zo is het balletje gaan rollen! Afgelopen juni heb ik, samen met onze dochter van 4, hem opgewacht in discotheek Shooters. (Waar hij inmiddels werkt) Hij was blij verrast en samen met mijn dochter hebben we gevraagd of hij met ons wil trouwen en hij zeiā€¦.ja! Voor dit aanzoek heb ik geen voorbereidingen getroffen, want ik ben vrij impulsief en als ik iets wil dan doe ik het! Beetje zoals onze ontmoeting haha!

huwelijksaanzoek - berber-patrick-foto1

Het huwelijksaanzoek in discotheek Shooters

Samen met mijn dochter een ring gekocht bij juwelier Lucardi. Een ring van chirurgische staal vanwege mijn allergie. Na het vinden van de ring zijn we samen naar discotheek Shooters gegaan. Hij was er nog niet, dus we verstopten ons achter de bar. Mijn hart ging steeds sneller kloppen, terwijl ik het doosje in mijn hand hield. Ik legde mijn dochter uit, dat zodra ik zei dat we kunnen, we samen tevoorschijn zouden komen en dat deden we. Hij was heel erg verrast en belde daarna direct zijn moeder om het te vertellen over het huwelijksaanzoek in discotheek Shooters.

huwelijksaanzoek - berber-patrick-foto2

En nu de verlovingsring…

Hij is helaas toch door een allergische reactie teruggebracht naar de winkel. We gaan samen nog kijken voor passende ringen.

 

Credits

Juwelier: Lucardi Juwelier
Locatie: Danscafe Shooters


 

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!