Huwelijksaanzoek in de lucht bij Rotterdam Airport

Huwelijksaanzoek in de lucht bij Rotterdam Airport

De ontmoeting

Niet lachen, maar we hebben elkaar ontmoet via Hyves. Hij stuurde me een berichtje, maar ik wilde er niks van weten. Ik zat toen nog in een relatie. Toch gingen we via MSN praten en ging het ondertussen uit met mijn toenmalige vriend. Maar jeetje zeg, wat is dit een haat-liefde ‘verhouding’. We konden niet met, maar ook niet zonder elkaar. Op het bevrijdingsfestival hebben we elkaar voor het eerst in het echt ontmoet (net catfish). Ik was daar met vriendinnen en hij met vrienden. Ik moest en zou bij hem zijn. Zo graag dat ik mijn eigen vriendinnen zelfs verloor in de menigte. Maar ik heb hem daar ontmoet, samen met direct al zijn vrienden. Eind goed, al goed.
Huwelijksaanzoek in de lucht bij Rotterdam Airport foto 1

Huwelijksaanzoek in de lucht bij Rotterdam Airport

Mijn vriend is een jaar bezig geweest met het huwelijksaanzoek. In de tussentijd hebben we zelfs een prachtige dochter gekregen samen. Het was een zondag, na kerst. Onze dochter was nog geen half jaar en ging naar haar opa en oma. Leuk, wij gingen iets leuks doen! Ik had nog geen idee wat, maar leuk is leuk. Achteraf bleek dit een huwelijksaanzoek te zijn. Dus erg leuk! We werden opgehaald door een grote witte limousine met champagne. We gingen onderweg naar Rotterdam Airport. Oh oh. Hier kreeg ik vliegles in een klein vliegtuigje. Wat kon ik hem vervloeken! Misschien deed ik dat ook wel…

Huwelijksaanzoek in de lucht bij Rotterdam Airport foto 2

Vooraf kreeg ik instructies van de piloot. Niet dat iets tot me doordrong, ik was veel te druk bezig met afvragen wat er ging gebeuren. We gingen door de detectiepoortjes. Mijn vriend vertelde me achteraf hoe nerveus hij daar was geweest. Zijn ring zat in zijn zak. Die ging hij toch niet nu tevoorschijn hoeven te halen, toch? Gelukkig hoefde dit niet. Ik werd in het vliegtuig gezet om te gaan vliegen. Er kwam wel een ander vliegtuigje aan, waar ik voor op moest passen, want hij had een spandoek waar ik natuurlijk niet tegenaan moest vliegen.

Huwelijksaanzoek in de lucht bij Rotterdam Airport foto 3

De piloot vroeg me om te lezen wat er op het spandoek stond. Serieus? Ik ben erg druk met vliegen… Ik ben nou niet echt tijd om een leuk verhaaltje te vertellen. Toen bleek er dus te staan ‘Chantal, wil je met me trouwen?’. Nou, liet ik ons toch bijna neerstorten, want ik liet van schrik het stuur los. Lang leve de piloot die naast me zat. Ik keek achterom en daar zat mijn lieve vriendje met de ring.

Huwelijksaanzoek in de lucht bij Rotterdam Airport foto 4

Daar hield de romantiek wel even op, want door de wind was het een erg hobbelige vlucht en moesten we snel naar beneden, anders zou mijn vriend het hele ding onder spugen. Uiteraard heb ik wel direct ja gezegd op zijn vraag. En zelfs de uitkijktoren had meegeluisterd, want ik hoorde ze in de koptelefoon in mijn oor zeggen, ‘ze heeft ja gezegd!’. Fjoew, toch wel fijn dat we weer beneden waren. We gingen daarna ook nog met de limousine naar huis, en maakte even een tussenstop om lekker te gaan eten samen.

Huwelijksaanzoek in de lucht bij Rotterdam Airport foto 5

Huwelijksaanzoek in de lucht bij Rotterdam Airport foto 6

Toen het op Facebook stond, kregen we onwijs veel leuke reacties. Niemand wist ervan! Zelfs niet mijn moeder, die met onze dochter op stap was. Het allerleukste bleek dus dat de meeste van onze familie en vrienden het aanzoek vanaf de grond hebben kunnen meemaken. We vlogen namelijk over Zoetermeer, waar wij vandaan komen. Wauw! Wat een dag. ‘Hoe was de kerst?’, vroegen de juffen de dinsdag erop op de opvang van onze dochter. Nou…

En nu de ring…

Een wit gouden ring met een diamantje.

Verlovingsring Chantal-marcel

Credits

Juwelier: Siebel Juweliers

 

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!