huwelijksaanzoek in Bryce Canyon Park

huwelijksaanzoek in Bryce Canyon Park

De ontmoeting

Tom en ik hebben elkaar via Facebook ontmoet. Tom heeft altijd bij mijn broer in het voetbalteam gespeeld en via Facebook kwamen in contact met elkaar. Wat zag die jongen er goed uit! Gelukkig dacht Tom dat ook, want na het contact gelegd te hebben, zijn we er lustig op los gaan appen. Na een aantal dagen besloten we over te gaan tot een echte date. Dat klikte goed en vele dates verder bleken we elkaar nog steeds genoeg te vertellen te hebben en kwamen onze interesses goed overeen. Een match made in heaven!

Het huwelijksaanzoek in Bryce Canyon Park

We waren op een prachtige vakantie in Amerika. Helemaal geweldig en alles was er prachtig. Op de helft van onze vakantie waren we voor een mooie wandeling in Bryce Canyon National Park in Utah. In de ochtend was het stervenskoud en we waren totaal niet voorbereid hierop. Er bleek zelfs sneeuw gevallen te zijn! Na het ontbijt hebben we ons dik inpakt en klaargemaakt voor een wandeling van 15km. Halverwege de wandeling hadden we een prachtig uitzicht op de typische rotsen die Bryce kenmerken. Ik was er heerlijk aan het genieten van het uitzicht, waarna Tom mijn handen pakt en voor mij op de knieën ging. Tijdens het huwelijksaanzoek kwam natuurlijk een prachtig verhaal over waarom ik de ware was, maar de clou van alles…Ik heb alleen…’wil je met me trouwen onthouden’. Ik stond zo te popelen om JA te zeggen! Hoewel Tom de ring niet bij zich had, kon ik het toch niet laten om een foto van het moment suprême te maken!

Huwelijksaanzoek Lonneke-Tom-foto3

En nu de ring…

De ring is witgoud met een prachtige groeibriljant. Hoewel Tom en ik het nooit over de ringen hebben gehad, is dit precies de ring zoals ik had voorgesteld. Helemaal geweldig!! ❤

Verlovingsring Lonneke-Tom

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!