Huwelijksaanzoek in Brugge - België

Huwelijksaanzoek in Brugge – België

De ontmoeting

Menno en ik kenden elkaar al een tijdje voordat we een relatie kregen. We studeerden allebei aan hogeschool Viaa Zwolle. In juni 2015 was ik geslaagd voor de pabo, Feest! Tijdens de diplomering mocht ik zingen, de gitarist die ze hadden geregeld was Menno. Om het een en ander te overleggen deelden we nummers uit. Al snel gingen onze gesprekken op Whatsapp niet alleen meer over de dIplomering. 1 juli 2016 was het dan zo ver.. Overdag voelde ik de spanning, maar kwam dat omdat ik moest zingen of omdat ik door begon te krijgen dat ik Menno misschien wel een ietsje pietsje leuk was gaan vinden.

foto6-blog1

In de avond speelden en zongen we, op een ietwat verkeerde inzet van Menno na ging het best goed. Nadat ik officieel het papiertje in ontvangst had genomen kwam Menno nog even naar me toe: nou eh, tot eh.. snel? Waarop ik antwoordde: komt goed! En zo geschiede dat we ’s avonds al dansjes maakten in dezelfde kroeg en een dikke week later onze eerste date hadden. De hele zomervakantie zochten we tussen onze vakanties door momenten om elkaar te zien. Zo was Menno op vakantie in Praag en nam daar een Hartverwarmend filmpje op waarin hij vroeg of ik zijn vriendin wilde worden. een paar dagen later, op 14 augustus 2015, liet Menno mij dat filmpje zien toen we op een bankje in Een bos bij Dronten zaten. Natuurlijk zei ik ‘ja’!

foto2-blog1

Huwelijksaanzoek in Brugge – België

Omdat we allebei in het onderwijs werken mogen we genieten van Schoolvakanties. Zo ook de herfstvakantie waarin we een paar dagen naar Brugge zouden gaan. Menno had om mijn hand gevraagd bij mijn vader en samen met mijn beste vriendin een Ring geshopt. Ik wilde graag dat, als hij me ooit ten huwelijk zou vragen, het moment vastgelegd zou worden. Dus vroeg hij een random voorbijganger of hij een foto wilde maken, ik ergerde me aan Menno’s houding: hij had zijn hand in z’n jaszak, ‘dat ziet er ontzettend boers uit!’ Riep ik naar hem. Het volgende moment zat Menno op 1 knie en stelde hij me de vraag der vragen. Een huwelijksaanzoek in Brugge, België.

Huwelijksaanzoek in Brugge

Huwelijksaanzoek in Brugge

De hele dag was het regenachtig maar op het moment dat Menno op 1 knie ging was het prachtig weer: een strakblauwe lucht en felle zon.

foto3-blog1

En nu de verlovingsring…

Menno had samen met Renske, mijn beste vriendin, dé perfecte verlovingsring gekocht.

foto5-blog1

Credits

Fotograaf: Michael Terlouw fotografie
Juwelier: Van Klaveren Juweliers

 

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!