Huwelijksaanzoek in Barcelona priscilla-antwan foto 2

Huwelijksaanzoek in Barcelona

De ontmoeting

We hebben elkaar via een datesite ontmoet! We waren beiden overtuigd dat de ander niet zou komen opdagen, tot we daar plots allebei stonden.

Huwelijksaanzoek in Barcelona priscilla-antwan foto 1

Huwelijksaanzoek in Barcelona

Het was op mijn verjaardag en we waren op vakantie in Spanje. We hadden besloten die dag gezellig rond te trekken in Barcelona. Je wordt tenslotte maar 1x 23 jaar. We hebben daar prachtige dingen bezichtigd, waarna we even moesten uitrusten bovenop een berg met uitzicht over heel Barcelona. Het was onwijs heet en we waren alle twee doodop. We besloten om een balkon verder te gaan zitten zodat we samen ook nog romantisch wat konden zoenen, in plaats van boven op de berg in een klein cafeetje waar iedereen je aan kijkt. Terwijl ik stond te genieten van het prachtig uitzicht, haalde mijn vriend langzaam een cadeautje uit zijn broek! Nog gefeliciteerd met je verjaardag, lieverd! Ik pakte het kleine cadeautje uit en zag tot mijn verbazing een hele mooie ring. Toen ik opkeek, zei de liefde van mijn leven opeens de woordjes: ‘lieverd, ik wil de rest van mijn leven bij je blijven en voor altijd voor je zorgen. Wil je mijn vrouw worden? Natuurlijk was mijn antwoord ja!

Huwelijksaanzoek in Barcelona

En nu de ring…

Zilver met allemaal kleine diamantjes.

verlovingsring priscilla en antwan

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!