Huwelijksaanzoek Flashmob

Huwelijksaanzoek Flashmob

De ontmoeting

We hadden elkaar al een aantal keer gezien in een kroeg.. maar telkens voorbij gelopen. We hadden ook al contact met elkaar via de sociaal media. Op een gegeven moment begon Leonardus te praten, en sindsdien zijn we onafscheidelijk geweest. Match made in heaven!!

Het huwelijksaanzoek Flashmob

Leonardus had alles in scene gezet. Zo vertelde hij dat hij een housewarming had geregeld voor onze familie, en dat daarom een tent werd gezet in onze achtertuin. Ook moesten we naar de stad om nieuwe kleren te kopen voor de housewarming en ik nam alles vast als vlogger. In de stad had hij een diefstal in scène gezet met “The Sting”. Hij werd opgepakt voor diefstal en ik werd verzocht het winkelpand te verlaten. Buiten aangekomen werd ik aangesproken door een groep kinderen, en die namen me mee in een groepsdans. Wat zich ontpopte tot een grote flashmob. Op een gegeven moment stond heel mijn familie en vrienden rondom de flashmob, en werd het nummer “Think i want to marry you” van Bruno Mars gedraaid, waarop Leonardus de kring binnen kwam lopen en mij ten huwelijk heeft gevraagd.

huwelijksaanzoek Wesley-Leonardus-foto2

De huwelijksaanzoek video

En nu de ring…

Het is een smalle zilveren ring met een doorlopen streep die staat voor onze levensweg. Op naar de grotere ring! En wat gebeurt er met deze ring? Deze wordt opgeborgen. En wanneer er kinderen komen wordt deze ring doorgeven van vader op zoon! Een echte traditie.

huwelijksaanzoek Wesley-Leonardus-verlovingsring

Credits

Fotograaf: Fotostudio PM, Baexem
Juwelier: Siebel Juweliers, Roermond
Optreden:
Louisa Janssen
Televisie:
L1 limburg

 

 

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!