Huwelijksaanzoek Disneyland in Californië

Huwelijksaanzoek Disneyland in Californië

De ontmoeting

Ik leerde Arjan kennen toen we allebei 15 jaar waren. We werden bijna 16 en kwamen erachter dat we op dezelfde dag jarig zijn. Ik zat in dezelfde vriendengroep en we gingen veel met elkaar om. Net na onze 18de verjaardag sprong de vonk echt over en kregen we een relatie.

aanzoek - dana en arjan foto breed

Huwelijksaanzoek Disneyland in Californië

We waren op vakantie in Californië. Omdat ik ontzettend gek ben op Disney, zouden we 2 dagen naar de parken in Californië gaan. In de ochtend stond ik voor de spiegel mijn haren te borstelen. Plotseling schoot er een gedachte door mijn hoofd. Wat…als Arjan me nou voor het kasteel ten huwelijk zou vragen?… Maar zo snel als de gedachte op kwam, ging hij ook weer weg. Dat zou hij nooooooit doen. Eenmaal daar aangekomen zei Arjan: kom we gaan op de foto voor het kasteel. Nou prima, onderweg kwamen we Minnie en Pluto nog tegen waar ik mee op de foto wilde en daar stonden we dan. We moesten even in de rij wachten voor we op de foto konden. Ik keek naar Arjan en zag dat hij ineens zo wit als een tafelkleed was…. Maar net op het moment dat ik wilde vragen of er iets was, waren we aan de beurt. Na een paar gewone foto’s, zei hij dat hij heel veel van mij hield en voordat ik het wist zat hij op een knie met een ring in zijn handen. Ik wist niet wat me overkwam. Het duurde dan ook even voor ik weer bij zinnen kwam en ja kon zeggen haha. De rest van de dag heb ik op een roze wolk gelopen!! Huwelijksaanzoek Disneyland in Californië.

Huwelijksaanzoek Disneyland in Californië het aanzoek

Huwelijksaanzoek Disneyland in Californië het aanzoek

huwelijksaanzoek -Dana en Arjan foto 5

huwelijksaanzoek -Dana en Arjan foto 6

 

En nu de verlovingsring…

Ik ben nooit het type geweest die een grote verlovingsring wilde en Arjan wist dat. Hij had het niet beter kunnen doen dan deze ring!

verlovingsring -Dana en Arjan

Credits

Juwelier: Juwelier Brouwers, Purmerend

 

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!