Huwelijksaanzoek Capitol Reef National Park

Huwelijksaanzoek Capitol Reef National Park

De ontmoeting

We hebben elkaar leren kennen via internet, op een website met een spel waarbij alle personen met een profiel voorbijkwamen. Je kon dan kiezen voor ‘ja’ bij een leuk iemand en bij iemand die je niet aansprak, kon je ‘no’ zeggen. Alleen als beide personen ‘ja’ kozen had je een match en kon je met elkaar praten en dat hadden wij! Na 3 of 4 maanden chatten en cammen via MSN hadden we onze eerste date. Vanaf die date zijn we iedere dag bij elkaar geweest. Hij was mijn eerste grote liefde en meteen de ware.

Huwelijksaanzoek Capitol Reef National Park

Zaterdag 21 mei 2016, Capitol Reef National Park, U.S.A. Tijdens onze reis door West-Amerika hebben wij “Capitol Reef National Park” bezocht. In dit park hebben wij een wandeling gemaakt naar de natuurlijke brug “Hickman Bridge”. Wat een mooi gebied is dit en wat lekker rustig. Helemaal met z’n tweetjes, alle andere wandelroutes waren erg druk met medereizigers. Dit zag Patrick als de uitgelezen kans! Bij de brug aangekomen, vroeg hij me of ik even op een rots wilde gaan zitten, zodat hij een foto kon maken. Ik wilde eerst niet, ik heb een hekel aan op de foto gaan, maar ben toch maar gaan zitten. Patrick liep een stukje van me vandaan om de brug ook op de foto te krijgen. Vanaf dat punt riep hij, “zullen we anders even samen op de foto gaan?!” Oké, die kan er ook nog wel bij. Zogezegd, zo gedaan. Patrick kwam de rots op geklommen, wat best een karwei was. Met de afstandsbediening maakte hij een aantal foto’s van ons samen, met de brug op de achtergrond.

Na de vierde foto, pakte Patrick mijn handen vast en begon hij een speech. Hij had er eentje voorbereid, maar deze was hij door de zenuwen spontaan vergeten. Recht uit zijn hart, met trillende handen, sprak hij zijn liefde uit. Hij pakte een doosje uit zijn broekzak en zakte op 1 knie. “Wil je met mij trouwen?” “Ja, natuurlijk wil ik dat..!” Zo kreeg ik een supermooie ring om mijn vinger geschoven.

En nu de ring…

Wit gouden ring met ‘VVS diamant’.

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!