Huwelijksaanzoek bij Trevifontein in Las Vegas

Huwelijksaanzoek bij Trevifontein in Las Vegas

De ontmoeting

Ik was met mijn beste vriendin aan het stappen in Zaandam. Ik was met een jongen aan het dansen toen ik zag dat er een onwijs lekkerding op mijn vriendin afkwam. Ik was lichtelijk jaloers. Toen ik mijn nummer had gegeven aan de jongen met wie ik aan het dansen was, kwam opeens dat lekkere stuk op mij af. Hij wilde graag met mij dansen. We hebben de hele avond staan salsa dansen. De volgende ochtend vertelde ik het verhaal aan mijn zusje. We noemde hem vanaf dat moment: ‘salsa-boy’. Nu zijn we al 6 jaar samen en dansen we nog steeds als toen die ene keer dat we elkaar voor het eerst zagen.

Het huwelijksaanzoek bij Trevifontein in Las Vegas

We waren samen een rondreis aan het maken door Amerika in een mini van. Het was super romantisch allemaal, maar erg primitief. De laatste week hebben we een super luxe hotel geboekt in Las Vegas. De laatste avond was ook de avond dat mijn vriend jarig was. We hebben dat met een heerlijk diner en iets te veel cocktails gevierd. We liepen daarna terug naar ons hotel. Mijn vriend wilde per se via de nagemaakte Trevifontein teruglopen. Een mevrouw maakte van ons foto’s tot plotseling mijn vriend een doosje met ring tevoorschijn haalde en hij mij ten huwelijk vroeg.

Ik was zo verrast, dat ik vroeg of het wel echt was. Uiteraard zei ik: ja!! De vrouwen eromheen waren helemaal hysterisch! Oh my god girl, oh my god stonden ze om mij heen te schreeuwen. Ik was er stil van. Op onze kamer werden we verrast van het huis met een fles champagne. Mijn vriend heeft alles zo goed geregeld. We hebben maar een paar uur geslapen, voordat we weer naar huis vertrokken. Mijn verlovingsring is echt prachtig. Thuis stonden familie en vrienden met een spandoek ons op te wachten. Volgend jaar juni gaan we trouwen op het strand. Het gaat een groot feest worden!!

huwelijksaanzoek - tamara-marcel-foto2

En nu de verlovingsring…

huwelijksaanzoek - tamara-marcel-foto1

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!