Huwelijksaanzoek bij oma

Huwelijksaanzoek bij oma

De ontmoeting

Ik kende Robert van school, maar zag verder (nog) niets in hem. Toen hij ook bij de reddingsbrigade kwam werken is pas de vonk echt overgeslagen. Ik kreeg contact via Hyves met hem op de dag dat mijn vorige relatie eindigde. Na een half jaar merkte ik dat ik er nog niet aan toe was en zijn we toen 2 jaar uit elkaar geweest. Na een vervelend jaar achter de rug, wilde ik wat leuks gaan doen met de familie en we besloten te gaan zwemmen bij Bosbad Hoeven. Ik wist dat Robert daar werkte en ik appte hem of hij aan het werk was. Helaas niet, maar hij is wel uiteindelijk met ons gaan zwemmen. Aan het einde van de dag was het voor mij weer echt duidelijk. Met die jongen wil ik oud worden! En nu zijn we alweer 6 jaar een stel.

Het huwelijksaanzoek bij oma

Mijn verloofde heeft mij gevraagd bij mijn oma. Mijn oma is en blijft mijn alles. Ze was als een tweede moeder voor mij. Toen wij in april te horen kregen dat mijn oma ongeneeslijk ziek was, realiseerde ik mij dat zij wellicht nooit de bruiloft zou kunnen halen, wat mij veel verdriet bracht. Ik heb toen een hele mooie brief geschreven naar mijn oma, met de vraag om haar goedkeuring om te trouwen. Mijn oma gaf haar goedkeuring en toen ging Robert op zijn knie om mij te vragen. Dat moment zal ik nooit meer vergeten. Een huwelijksaanzoek bij oma. Uiteindelijk heeft mijn oma het gehaald om bij de bruiloft te zijn.

huwelijksaanzoek - angela-robert-foto3

huwelijksaanzoek - angela-robert-foto1

En nu de ring…

Mijn ring is van platina met goud en een diamant. En Robert hetzelfde in het mat, maar zonder diamant.

huwelijksaanzoek - angela-robert-foto2

Credits

Juwelier: Steinberg – 123gold.nl

 

Adsense

Deel jullie unieke verhaal met foto's en ontvang een eigen pagina!